Raskalnikov Picopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar selam, Sinerji Bilgisayar'dan hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde hangi parçalar kesinlikle değişmeli? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ing-oc-16gb-rx9070xt-sistem-tavsiyesi-p-54811 İşlemci için soğutucu kesinlikle alacağım. İşlemci konusunda çok kararsızım pek hakim değilim, 7600X sizce yeterli olur mu böyle bir sistem için? Eğer başka bir sistem öneriniz olursa önerilere açığım.
Arkadaşlar selam, Sinerji Bilgisayar'dan hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde hangi parçalar kesinlikle değişmeli? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ing-oc-16gb-rx9070xt-sistem-tavsiyesi-p-54811 İşlemci için soğutucu kesinlikle alacağım. İşlemci konusunda çok kararsızım pek hakim değilim, 7600X sizce yeterli olur mu böyle bir sistem için? Eğer başka bir sistem öneriniz olursa önerilere açığım.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #2 Raskalnikov dedi: Arkadaşlar selam, Sinerji Bilgisayar'dan hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde hangi parçalar kesinlikle değişmeli? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ing-oc-16gb-rx9070xt-sistem-tavsiyesi-p-54811 İşlemci için soğutucu kesinlikle alacağım. İşlemci konusunda çok kararsızım pek hakim değilim, 7600X sizce yeterli olur mu böyle bir sistem için? Eğer başka bir sistem öneriniz olursa önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... anakart,işlemci,soğutıcu değişmeli tek tek toplanırsa daha iyi birşey çıkar.
Raskalnikov dedi: Arkadaşlar selam, Sinerji Bilgisayar'dan hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde hangi parçalar kesinlikle değişmeli? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ing-oc-16gb-rx9070xt-sistem-tavsiyesi-p-54811 İşlemci için soğutucu kesinlikle alacağım. İşlemci konusunda çok kararsızım pek hakim değilim, 7600X sizce yeterli olur mu böyle bir sistem için? Eğer başka bir sistem öneriniz olursa önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... anakart,işlemci,soğutıcu değişmeli tek tek toplanırsa daha iyi birşey çıkar.
Raskalnikov Picopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Nisan 2025 #3 Xitana dedi: Anakart, işlemci, soğutıcu değişmeli tek tek toplanırsa daha iyi bir şey çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam selam siz böyle bir durumda 70.000TL bütçe ile nasıl bir sistem toplardınız? Hazır sistem de olur fark etmez.
Xitana dedi: Anakart, işlemci, soğutıcu değişmeli tek tek toplanırsa daha iyi bir şey çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam selam siz böyle bir durumda 70.000TL bütçe ile nasıl bir sistem toplardınız? Hazır sistem de olur fark etmez.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Nisan 2025 #4 Raskalnikov dedi: Hocam selam siz böyle bir durumda 70.000TL bütçe ile nasıl bir sistem toplardınız? Hazır sistem de olur fark etmez. Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam yardımcı olucam birazdan Xitana dedi: Bekleyin hocam yardımcı olucam birazdan Genişletmek için tıkla... @efebatiin ben müsait degilim sistem atsana Son düzenleme: 22 Nisan 2025
Raskalnikov dedi: Hocam selam siz böyle bir durumda 70.000TL bütçe ile nasıl bir sistem toplardınız? Hazır sistem de olur fark etmez. Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam yardımcı olucam birazdan Xitana dedi: Bekleyin hocam yardımcı olucam birazdan Genişletmek için tıkla... @efebatiin ben müsait degilim sistem atsana
Raskalnikov Picopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Nisan 2025 #5 Xitana dedi: Bekleyin hocam yardımcı olucam birazdan @efebatiin ben müsait degilim sistem atsana Genişletmek için tıkla... Hocam selam müsait olduğunuzda önerilerinizi bekliyorum .
Xitana dedi: Bekleyin hocam yardımcı olucam birazdan @efebatiin ben müsait degilim sistem atsana Genişletmek için tıkla... Hocam selam müsait olduğunuzda önerilerinizi bekliyorum .
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Nisan 2025 #6 Raskalnikov dedi: Hocam selam müsait olduğunuzda önerilerinizi bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorsunuz ki deprem oldu maalesef zamanım yok ve evde değlim @efebatiin hocam niye bakmıyor bilmiyorum.
Raskalnikov dedi: Hocam selam müsait olduğunuzda önerilerinizi bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorsunuz ki deprem oldu maalesef zamanım yok ve evde değlim @efebatiin hocam niye bakmıyor bilmiyorum.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.524 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #7 Xitana dedi: Hocam biliyorsunuz ki deprem oldu maalesef zamanım yok ve evde değilim @efebatiin hocam niye bakmıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an müsait değilim eğer acelesi yoksa öğlen toplarım.
Xitana dedi: Hocam biliyorsunuz ki deprem oldu maalesef zamanım yok ve evde değilim @efebatiin hocam niye bakmıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an müsait değilim eğer acelesi yoksa öğlen toplarım.
Raskalnikov Picopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2025 #8 Xitana dedi: Hocam biliyorsunuz ki deprem oldu maalesef zamanım yok ve evde değlim @efebatiin hocam niye bakmıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun hocam. efebatiin dedi: Şu an müsait değilim eğer acelesi yoksa öğlen toplarım. Genişletmek için tıkla... Acelesi yok hocam ne zaman müsait olursanız.
Xitana dedi: Hocam biliyorsunuz ki deprem oldu maalesef zamanım yok ve evde değlim @efebatiin hocam niye bakmıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun hocam. efebatiin dedi: Şu an müsait değilim eğer acelesi yoksa öğlen toplarım. Genişletmek için tıkla... Acelesi yok hocam ne zaman müsait olursanız.
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.321 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #9 @Xitana @efebatiin bunlardan hayır yok hocam . Hazır sistem şart mı? Toplamayla daha güzel bir sistem oluşturulabilir.
@Xitana @efebatiin bunlardan hayır yok hocam . Hazır sistem şart mı? Toplamayla daha güzel bir sistem oluşturulabilir.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 9 25 Nisan 2025 #10 MelihÖzer dedi: @Xitana @efebatiin bunlardan hayır yok hocam . Hazır sistem şart mı? Toplamayla daha güzel bir sistem oluşturulabilir. Genişletmek için tıkla... Banlıydım be adam küfür ettim yanlışlıkla hemende bizi göm ayıp yahu.
MelihÖzer dedi: @Xitana @efebatiin bunlardan hayır yok hocam . Hazır sistem şart mı? Toplamayla daha güzel bir sistem oluşturulabilir. Genişletmek için tıkla... Banlıydım be adam küfür ettim yanlışlıkla hemende bizi göm ayıp yahu.