RX 9070 XT sistem için PSU tavsiyesi

Khan24

Kilopat
RAM
32Gb Ddr5 6000mhz cl30
İşlemci
7800x3d
İncehesap üzerinden 7800x3D, ASUS TUF 9070XT içeren bir sistem aldım. Sistemim geçen hafta perşembe günü geldi ancak çalıştıramadım. Gamepower 750W Bronze PSU takmışlar. PSU modelinde 2 adet güç kablosu var benim ekran kartımda 3x8 pin girişi mevcut. Daisy chain ile bağlamamı önerdiler. Ancak bu yöntem çok tavsiye edilmiyor ve Gamepower marka bir üründe çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. İncehesap ile iletişime geçtim ve fiyat farkını karşıladığım senaryoda değişim yapabileceklerini söylediler.
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool PN850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?

Son düzenleme:
İncehesap üzerinden 7800x3D, ASUS TUF 9070XT içeren bir sistem aldım. Sistemim geçen hafta perşembe günü geldi ancak çalıştıramadım. Gamepower 750W Bronze PSU takmışlar. PSU modelinde 2 adet güç kablosu var benim ekran kartımda 3x8 pin girişi mevcut. Daisy chain ile bağlamamı önerdiler. Ancak bu yöntem çok tavsiye edilmiyor ve Gamepower marka bir üründe çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. İncehesap ile iletişime geçtim ve fiyat farkını karşıladığım senaryoda değişim yapabileceklerini söylediler.
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool pnd850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?
İş görür. Ama ekstra ne kadar ödeyeceksin?

Fiyat farkını bilmiyorum. Fiyat farkını öğrenmek için mailden geri dönüş bekliyorum yarın sabah geri dönecekler büyük ihtimalle.
Fiyata bağlı bir durum. Eğer 4500TL gibi bir miktar ödeyeceksen alma derim. Raijintek cratos 850w daha kaliteli bir model.

Fiyata bağlı bir durum. Eğer 4500TL gibi bir miktar ödeyeceksen alma derim. Raijintek cratos 850w daha kaliteli bir model.
Maksimum 1500-2000 tl fiyat farkı çıkacağını düşünüyorum. Eskisini benden alacaklar. Uzun bir süre sistemde değişiklik yapmam büyük ihtimalle en az 5 yıl 🤣 Daha fazla masraf yapmak istemiyorum açıkcası.
Bu psu iyi midir peki? Dediğiniz gibi yüksek bir ücret çıkartırlarsa daha modüler bir psu modeline yönelirim. O senaryoda dediğiniz model 3x8 pin girişi destekliyorsa onu tercih ederim.

Maksimum 1500-2000 TL fiyat farkı çıkacağını düşünüyorum. Eskisini benden alacaklar. Uzun bir süre sistemde değişiklik yapmam büyük ihtimalle en az 5 yıl 🤣 bu PSU iyi midir peki? Dediğiniz gibi yüksek bir ücret çıkartırlarsa daha modüler bir PSU modeline yönelirim. O senaryoda dediğiniz model 3x8 pin girişi destekliyorsa onu tercih ederim.

Eğer öyle 2000-3000tl gibi bir fark çıkarsa alabilirsin çok da sıkıntı olmaz. Benim attığım modelde 3x8 pin girişi tam olarak yok. 2 adet tek kablo 8 pin ve 1 taneside öbür kablonun ucundan çıkıyor(daisy chain yani) . Fakat zaten yeterli olur. 2 tane 8 pin 300W civarı taşır anakarttan da 50W çeker.

Bunlarada bakabilirsin eğer yüksek bir fiyat çıkarırlarsa. Delta fiyatına göre kaliteli bir model. Sadece fanı biraz gürültülü standart psulara göre.

Son düzenleme:
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool PN850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?
Fena değil. Fiyat farkı epey yüksekse alma bile. Zaten fiyatını asla hak etmiyor, kullandıkları kapasitör ve soğutma fanı, fiyatına göre vasat.

Fena değil. Fiyat farkı epey yüksekse alma bile. Zaten fiyatını asla hak etmiyor, kullandıkları kapasitör ve soğutma fanı, fiyatına göre vasat.

Peki İncehesap üzerinden önerebileceğiniz 3x8 başka PSU var mı bildiğiniz? Fiyat farkı 3.000TL üzerinde olursa kabul etmeyeceğim zaten kendim başka yerden alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı