Aspho
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayar topluyorum, eksik parçalar için uygun fiyatlı, almaya değer parça önerileri almak istiyorum.
İsteklerim;
Sessiz ve iyi hava akışına sahip bir kasa,
Güvenilir 850W bir PSU,
Bilgisayarı darboğaz etmeyecek işlemci, anakart.
PSU konusunda hassasım, çok ucuza kaçayım derken bilgisayarı yakmak istemiyorum. Fiyat olarak uygun ve güvenilir bir öneri varsa çok iyi olur. Kasayla birlikte gelen PSU da olur.
Şu sıralar uygun fiyatlı bir RAM bulmak çok zor, o yüzden onu yazmadım. Ama eğer aklınızda bir tavsiye varsa yazabilirsiniz.
Almış olduğum parçalar şu şekilde;
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 9070XT Pulse.
Soğutma: MSI MAG CoreLiquid I240 white sıvı soğutma.
SSD: Kingston Renegade 2TB 7300MB/s okuma, 7000MB/s yazma.
Eksik olanlar:
İşlemci.
Anakart.
RAM.
PSU.
Kasa.
Uygun fiyatlı, bu parçaları darboğaz etmeyecek güvenilir parçalar yeterli, aşırıya kaçmak istemiyorum. Bilgisayarın şu ana kadar topladığım parçaları 37950TL kadar tutuyor.
Vaktini ayırıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
İsteklerim;
Sessiz ve iyi hava akışına sahip bir kasa,
Güvenilir 850W bir PSU,
Bilgisayarı darboğaz etmeyecek işlemci, anakart.
PSU konusunda hassasım, çok ucuza kaçayım derken bilgisayarı yakmak istemiyorum. Fiyat olarak uygun ve güvenilir bir öneri varsa çok iyi olur. Kasayla birlikte gelen PSU da olur.
Şu sıralar uygun fiyatlı bir RAM bulmak çok zor, o yüzden onu yazmadım. Ama eğer aklınızda bir tavsiye varsa yazabilirsiniz.
Almış olduğum parçalar şu şekilde;
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 9070XT Pulse.
Soğutma: MSI MAG CoreLiquid I240 white sıvı soğutma.
SSD: Kingston Renegade 2TB 7300MB/s okuma, 7000MB/s yazma.
Eksik olanlar:
İşlemci.
Anakart.
RAM.
PSU.
Kasa.
Uygun fiyatlı, bu parçaları darboğaz etmeyecek güvenilir parçalar yeterli, aşırıya kaçmak istemiyorum. Bilgisayarın şu ana kadar topladığım parçaları 37950TL kadar tutuyor.
Vaktini ayırıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim.