RX 9070 XT sistem uyumlu mu?

Bütçe
80000
Şu anda 9070XT almanı önermem stokların yenilenmesini bekle fiyatı düşecektir stoklar yenilendiğinde.
İyzico muhabbetine Asusu 32kya sipariş ettim gaming gen.tr'den. Bence beklemeyin derim.

Stoklar bittiğinden dolayı fiyatı 37k çıktı stoklar yenilenince eski haline döner diye düşünüyorum tabii kendi kararı.
Tabi olabilir doğru bir yaklaşım. Ama memlekette bir şeyin fiyatı düşmediği için insan psikolojisi öyle düşünüyor.

Tabii olabilir doğru bir yaklaşım. Ama memlekette bir şeyin fiyatı düşmediği için insan psikolojisi öyle düşünüyor.

Normalde almak isterim fakat bütçe tam olarak hazır değil şu an her ay bütçeme ekleme yaptığım için yazın almayı düşünüyorum.

İşlemci olarak 9800x3D almanı öneririm aralarında 6-7 bın fıyat farkı olsa da alacağıb verime değer. Fıyatları da düşecektir. Ekran kartı konusunda aceleci olma bence. Yaza kadar 3 4 ay süren var 9070XT yerine 4070 Ti Super falan 2.el temız bulursan 4080 Super öneririm bütçe zorlar belki ama kılcıksız bır sıstemde kullanabılırsin. Sıvı soğutma olarak Lian Li galahad Trinity 360 AiO serılerı güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…