9600X normalde 9070 XT ile darboğaz olacak bir işlemci değil. 1080p üstünde denediniz mi? Belki optimizasyon kaynaklı bir durum olabilir. Normalde oyunun beta optimizasyonu iyi olsa dahi bazen çıkışlarda bu tip sorunlar olabiliyor. Bir de her grafik ayarınız açık mı ve arka planda işlemci kullanımını etkileyecek bir yazılım var mı?
9600X normalde 9070 XT ile darboğaz olacak bir işlemci değil. 1080p üstünde denediniz mi? Belki optimizasyon kaynaklı bir durum olabilir. Normalde oyunun beta optimizasyonu iyi olsa dahi bazen çıkışlarda bu tip sorunlar olabiliyor. Bir de her grafik ayarınız açık mı ve arka planda işlemci kullanımını etkileyecek bir yazılım var mı?
Değil de 2 ve 3 denesin. 2 yaparsa 2-6ms gecikme ekler ama FPS bayağı bir yükselir. 3 yaparsa 6-12 ms falan, 4 yapmasın MFG açmış gibi olur. Bu oyunda genelde 2 olması FPS ve gecikme açısından en makulü.
işlemcilerde 6 çekirdek artık giriş seviyesi oldu.
Gelen sistemi Sinerji kurup öyle göndermişti. Dün temiz kurulum yaptım bütün sürücüleri kendim güncelledim Battlefield 6 high ayarlarda 180 FPS alıyoruz artık. Bir sorun kalmadı.
CPU kullanımı %65
GPU kullanımı %96