RX 9070 XT vs 4070 Ti Super vs 4080 Super sistemler

Sistem çok çok çok iyi. Hayırlı uğurlu olsun. Akvaryum kasa istiyorsanız, NZXT H9 Flow'da yapabilirsiniz. Monitör olarak bu sisteme 2K değil 4K alın derim. Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz 1ms öneririm.

Teşekkürler sağ ol. 4K şu an için fiyat olarak çok artıyor 2K alıp ileride değiştirebilirim monitörü attıgın monitör güzel ama tuzlu biraz şu an için

Sistem çok çok çok iyi. Hayırlı uğurlu olsun. Akvaryum kasa istiyorsanız, NZXT H9 Flow'da yapabilirsiniz. Monitör olarak bu sisteme 2K değil 4K alın derim. Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz 1ms öneririm.

Gaming monitor LG UltraGear 27GR83Q-B QHD 1ms 240Hz (27GR83Q-B.A) şu monitör hakkındaki düşüncen nedir hocam güzel bir indirime girmiş alınır mı?

Son düzenleme:
VA panel monitör olması eksi yazar mı IPS ile arasındaki farkı bilmediğim için soruyorum.
IPS'in renkleri vs bir tık daha canlı oluyor. Hem oyun oynarım hem dizi film izlerim diyorsanız VA panelden devam.

Bununla beraber başka önerilerinde var mı?
Yok hocam g65b iyidir. Monitör kısmına öneri açarsanız Monitör kısmında çok daha bilgili hocalarım yardımcı olur. Ben daha çok kasa tarafındayım .

Yok hocam G65B iyidir. Monitör kısmına öneri açarsanız monitör kısmında çok daha bilgili hocalarım yardımcı olur. Ben daha çok kasa tarafındayım .

Tamamdır teşekkürler tekrardan bu ara çok yazdım sana

Her zaman yardımcı olurum hocam .

Bu güç kaynağı iyi midir hocam iyi değilse başka önerin var mıdır?

Arkadaşlar rica etsem buraya kasa ve PSU önerisi yapar mısınız? Bu PSU hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanızda sevinirim. Corsair RM1000X Shift 80 Plus Gold ATX 1000W.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-06-12 22.20.46.png
    448,3 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…