Paradan ziyade render işleriyle uğraşacaksa RTX 5070 Ti. Oyun için RX 9070 XT daha iyi. Benchmark testlerinde RTX 5080'i geçtiğini görmüştüm YouTube videolarında.Olay basit. Paran varsa ve 9070 XT'nin üzerine koyacağın ekstra 10-15K seni üzmüyorsa 5070 Ti al geç ama bütçen darsa ve o 15K'yı sistemin diğer parçaları veya başka bir şey ile değerlendirebilirim diyorsan da 9070 XT almalısın.
Render ve diğer işlerde direkt Nvidia zaten. Yine de bütçe meselesi. Bütçe varken Nvidia almaktan kimse şaşmaz. Pazar payı da bunu gösteriyor. Bazı durumlarda daha rahat ve sorunsuz deneyim sunuyor.Paradan ziyade render işleriyle uğraşacaksa RTX 5070 Ti. Oyun için RX 9070 XT daha iyi. Benchmark testlerinde RTX 5080'i geçtiğini görmüştüm YouTube videolarında.
Allah Allah yok canım öyle mi bak sen. Ben yağ gibi oynuyorum 4K ultra RT ultra ayarla RX 9070 XT ekran kartıyla.Örneğin 5070 Ti ile Cyberpunk 2077'yi 4K ultra RT ultra şekilde MFG sayesinde yağ gibi oynayabilirken 9070XT ile bir elin parmağı kadar FPS bile alamazsınız.
Aradaki fiyat farkı rahat karşılanabiliyorsa zaten 5070 Ti tercih etmek çoğu konuda avantaj sağlar. Örneğin video çekmek, yayın yapmak falan isterse NVIDIA direkt bir sürü nimet sunuyor.Render ve diğer işlerde direkt Nvidia zaten. Yine de bütçe meselesi. Bütçe varken Nvidia almaktan kimse şaşmaz. Pazar payı da bunu gösteriyor. Bazı durumlarda daha rahat ve sorunsuz deneyim sunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.