RX 9070 XT vs RTX 5070

Bütçe
68.000
Fiyat/Performans tabii ki. Artık AMD, FSR ile DLSS'i de yakaladı. Çok bir fark yok. RX 9070 XT alıp geçerdim ben. 5070'e o kadar para verilmez.

Yani bu sana göre kimisi hayatta AMD ekran kartı kullanmam der NVIDIA'dan vazgeçmez zaten 9070XT olarak tek rabiki 5070 Ti AMD tarafında 5080 ve 5090'nın rakibi yok hala.

Yani bu sana göre kimisi hayatta AMD ekran kartı kullanmam der NVIDIA'dan vazgeçmez zaten 9070XT olarak tek rabiki 5070 Ti AMD tarafında 5080 ve 5090'nın rakibi yok hala.
Evet, AMD kullanmam diyen birine hiçbir şey yapamayız. Ama olay AMD vs Nvidia değil ki ben F/P olarak bakıyorum. AMD de üst segmentte Nvidia ile yarışamayacağını anladığı için artık 80 ve 90 serisi kartlar çıkartmayacağını açıkladı.

Yani 9070 XT in de pek F/P oranı da kalmadı sayılır zamlarla.

Öncelikle AMD önerenleri ciddiye alma. 9070XT F/P değil ve AMD NVIDIA'ya rakip bile değil. FSR 4 çoğu oyunda yok ve geleceği belirsiz. Öteki tarafta NVIDIA her zaman güvenli limandır. DLSS 4'ün mükemmel olduğundan bahsetmeye gerek yok.

35 bine 9070XT alacağıma 40 bine 5070 Ti alırım rahat ederim. Evet 5 bin TL'nin bir değeri yok çünkü en az 5 yıl kullanılacak bir bileşen alınacak. 2. elde satarken de ona göre daha pahalıya satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…