Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.394 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #11 Merdt dedi: Modelini aratırsanız üretici sitesinden max GPU uzunluğunu öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Braketli ve braketsiz uzunluklarını yazmışlar braketten kasıtları ne anlamadım.
Merdt dedi: Modelini aratırsanız üretici sitesinden max GPU uzunluğunu öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Braketli ve braketsiz uzunluklarını yazmışlar braketten kasıtları ne anlamadım.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 12 Mayıs 2025 #12 Shokikan dedi: Braketli ve braketsiz uzunluklarını yazmışlar braketten kasıtları ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasanın genişleme yuvalarına oturan, portları taşıyan metal parçayı kastediyor.
Shokikan dedi: Braketli ve braketsiz uzunluklarını yazmışlar braketten kasıtları ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasanın genişleme yuvalarına oturan, portları taşıyan metal parçayı kastediyor.