7600X ve 9070'li sistem alacağım isteyene link atarım ama insanlar bu sistemde WattMan hatası var diyor bu yüzden korkuyorum almaktan beni birisi aydınlatabilir mi?
Wattman hatası 7000 ailesinde baya bir düzeltildi, 7000 ailesinde hala bazen alanlar oluyor. Nadiren. Ancak şahsen 9000 sersinde olacağını sanmıyorum. Olsa bile çok nadir denk gelecektir.
Wattman hatası 7000 ailesinde baya bir düzeltildi, 7000 ailesinde hala bazen alanlar oluyor. Nadiren. Ancak şahsen 9000 serisinde olacağını sanmıyorum. Olsa bile çok nadir denk gelecektir.
7600X ve 9070'li sistem alacağım isteyene link atarım ama insanlar bu sistemde WattMan hatası var diyor bu yüzden korkuyorum almaktan beni birisi aydınlatabilir mi?
Ben 6700 XT ile birkaç defa yaşadım. Benimle alakalı da olabilir. 7700 XT kullanan arkadaşımdan bir kere böyle bir sorun duymadım ve sen 9000 serisinden bahsediyorsun. Yani WattMan sorunları eskide kaldı. Tam tersi şu an NVIDIA kartlar sorunlu, rop sorunları var bazı kartlarda.
Bende de RX 6800 XT var bir kere bile WattMan hatası almadım daha üst nesillerde de olacağını sanmıyorum (RX 550 ve RX 590'da kullanmıştım onlarda sık sık oluyordu.)
Hocam şimdi birde eskiden herkes AMD almayın WattMan oluyor diyordu bir de bunu duyunca korktum şimdi az para da değil sistemler.Çöp olsun istemem.Bir de bi sorum daha olacak WattMan çıktı diyelim garanti değiştirir mi kartı ?