RX 9070XT alınır mı?

TalisMann

Hectopat
9070XT önerir misiniz? Ben de taksit ile alıp G6 monitör ile kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
9070XT önerir misiniz? Ben de taksit ile alıp G6 monitör ile kullanacağım.

Kartta ve kartın kendisinde ve AMD yazılımında bir sorun ile karşılaşmadım. İlk defa AMD kart kullanıyorum ben de ve şu an oldukça memnunum tek sıkıntı görüntü kalitesindeki bulanıklık ve pikselleşme.

Çoğu kişi 9070XT'de bile sorun yaşamış arada kaldım 5070 ile.

Hocam ben 9070 XT'de yaşadığım sorunlardan dolayı 6 bin TL daha ekleyip 5070 Ti dönmüştüm.

Şu an 5070 Ti mi kullanıyorsunuz? Bir de ne gibi sorunlar yaşadınız 9070XT'de?

Ben de G6 ile 9070XT kombinlemeyi düşünüyorum çok mu kötü görüntü gerçekten?

Bende G6 ile 9070XT kombinlemeyi düşünüyorum çok mu kötü görüntü gerçekten?

Normal kullanımda gözle görülür bir sıkıntı yok ama video izlediğinde görüntü kalitesi sanki seçili çözünürlükten çok daha düşük gibi gözüküyor. Oyunlarda ise kenar yumuşatma ve uzaktaki nesnelerin çizimi pikselli ve bulanık biraz. Ben şu an bu şekilde kullanabiliyorum ama iade şansım olsa monitörü iade eder başka alırdım.

9070 XT artifact problemi hocam. İnternette araştırabilirsiniz. Reddit'te bununla alakalı geniş bir konu var.

Yabancı kaynaklarda çözüme ulaşan kişiler FreeSync kapatarak çözdüğünü söylüyor.

Peki karttan memnun musunuz? Oyun performansı olarak nasıl çökme atma vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…