RX 9070XT alınır mı?

Reddit'te vs gördüm ondan bir yazayım dedim. O yaşadığınız sorunu İnternete yazdım ama hep yabancı kaynak sorunun ne olduğunu anlayamadım konu sahibinin yaşadığına benzer mi?

Çok soğudum

5070 Ti ile aralarında 8K var ve performanslar acayip benzer, neden alınmasın ki?

Redditte vs gördüm ondan bir yazayım dedim.O yaşadığınız sorunu İnternete yazdım ama hep yabancı kaynak sorunun ne olduğunu anlayamadım konu sahibinin yaşadığına benzer mi ?

Çok soğudum
5070 Ti ile aralarında 8K var ve performanslar acayip benzer, neden alınmasın ki?
Ben sadece yaşadığım deneyimleri anlatıyorum. 5070 Ti kötü olsa ona da çamur atardım çünkü sürem vardı iade etmek için. Fakat 9070 XT kullanırken normal karşıladığım şeylerin örneğin bir video oynarken arada donmasının 5070 Ti kullanmaya başladıktan sonra anormal olduğunu anladım. Kimisi var 9070 XT'de problem yaşamıyor, kimisi var çok sorun yaşıyor. Ben ikinci kısımdandım. Size yaşadığım artifact probleminden bir örnek atayım. Bir fotoğraf buldum ve benim yaşadığımkine tıpatıp benziyor. Yeri dahi aynı.

RX6600 Kullanıyorum 2024 şubattan beri bir sorunla karşılaşmadım 9070xtde aynıdır diye düşünüyorum 20 HP 2311x 60hz monitör ile kullanıyorum öyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…