RX 9070XT alınır mı?

Sırf oyun odaklıysa tartışmasız 9070 XT derim. Ki bende böyle bir tercihte bulundum ve çok memnun kaldım. Öncesinde AMD ekran kartı görünce kaçan ben 9000 serisiyle fikir değişikliği yaşadım.

Ha tabii ki sorun yaşayan her iki tarafta var yani 5070 alıp sorunsuz kullanacağınızı düşünmemeniz lazım tamamen şans işi. 9070 XT serisinde gördüğüm kadarıyla en mantıklı seçenekler Nitro+ - Red Devil - Mercury modelleri gerek malzeme gerekse sorun yaşama ihtimalinin düşük olması sebebiyle.

Siz ne aldınız ? Asus prime almayı düşünüyorum ben .

@TalisMann
Nitro+ aldım.

34K Prime modeline vereceğinize biraz daha ekleyip Nitro+ tercih edin derim aralarında uçurum fark var.

Eğer derseniz bütçem yetmiyor o zaman 9070 XT Pulse alabilirsiniz ama bana göre Nitro+ her halükarda bu paraya değecek bir kart.

Eğer ki nakit almayı düşünüyorsanız 5070 Ti de düşünebilirsiniz Cuma Gecesi indiriminde güzel fiyata düşmüş.

Nitro+ da cw sorunu yaşayan çok var siz yaşadınız mı ? Birde sapphire bazıları önermiyor nedense

9070xt de Nitro alınmamalı. Hem tek 12W kablosu kullanması hem CW yaygın olması sebebiyle. Alacaksanız Pulse alın veya diğer markalara bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5070 ve 9070 XT rakip bile değil güvenmiyorsan para ekleyip 5070 Ti alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…