RX 9070XT hazır sistem alınır mı?

Hocam selamlar , işlemci ve ekran kartı yeterli gelecekse anakarta dikkat edebilirsin burada Gigabyte anakart güzeldir (tabii ki fiyatına göre) burada anakartta dahili Wi-Fi var mı? Var ise Wi-Fi 6 veya 6E olması önceliğin olabilir daha eski versiyonlarda gecikme oyun için sorun çıkarır. Yine anakartta 2. SSD slotu daha sonra genişleme için önemli olabilir. Son olarak kasayı Cooler Master, Thermaltake almak daha iyi olabilir component ve fan kalitesinden dolayı.

Hocam selamlar, işlemci ve ekran kartı yeterli gelecekse anakarta dikkat edebilirsin burada Gigabyte anakart güzeldir (tabii ki fiyatına göre) burada anakartta dahili Wi-Fi var mı? Var ise Wi-Fi 6 veya 6E olması önceliğin olabilir daha eski versiyonlarda gecikme oyun için sorun çıkarır. Yine anakartta 2. SSD slotu daha sonra genişleme için önemli olabilir. Son olarak kasayı Cooler Master, Thermaltake almak daha iyi olabilir component ve fan kalitesinden dolayı.

Selamlar hocam anakart B650M yapmayı düşünüyorum onda Wi-Fi yok sonradan kart takarım diye düşündüm, kasa konusunda bir fikrim yok ancak öneriniz varsa bakabilirim.

Selamlar hocam anakart B650M yapmayı düşünüyorum onda Wi-Fi yok sonradan kart takarım diye düşündüm, kasa konusunda bir fikrim yok ancak öneriniz varsa bakabilirim.

Kasa da NZXT'ye kadar hepsi fıs maalesef kasa seçimlerini çok kötü koymuşlar NZXT de ise 4K gibi absürt bir fark var.

Bunu almanı öneririm.

Özelleştirme kısmında.

İşlemciyi +1206TL ile R7 7700 yap.

Anakartı +1955TL ile Colorful Battle AX B650M WHİTE yap.

Kasayı -161TL ile FSP CMT595AL yap.

İşlemci soğutucusunu +1180TL ile Cooler Master Masterliquid ML240L V2 yap.

Toplam 67.180TL oluyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Bütçen çıkarsa M.2 SSD´yi +913 TL vererek XPG Gammix S70 Blade 1TB yapabilirsin.

Bunu almanı öneririm.

Özelleştirme kısmında.

İşlemciyi +1206TL ile R7 7700 yap.

Anakartı +1955TL ile Colorful Battle AX B650M white yap.

Kasayı -161TL ile FSP CMT595al yap.

İşlemci soğutucusunu +1180TL ile Cooler Master Masterliquid ML240L V2 yap.

Toplam 67.180TL oluyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Bütçen çıkarsa M.2 ssd´yi +913 TL vererek XPG Gammix S70 Blade 1TB yapabilirsin.

Teşekkürler hocam. İşlemci konusunda 9700X daha iyi değil midir? Monitörüm 4K 144Hz bu arada onu da belirteyim 5070 Ti yeterli olur mu 9070XT'ye göre?

Teşekkürler hocam. İşlemci konusunda 9700X daha iyi değil midir? Monitörüm 4K 144Hz bu arada onu da belirteyim 5070 Ti yeterli olur mu 9070XT'ye göre?

5070 Ti RX 9070XT´den daha iyi dostum. Gerek DLSS özelliği gerek FG gibi özelliklerde daha önde. Saf kas olarak ise kafa kafaya gidiyorlar.

9700X, 7700´den daha iyi ancak 4K´da pek bir önemi yok. Zaten 5070Ti´da 9070XT´de çok güçlüler. Tabii ki bütçen çıkıyor ise atmış olduğum sistem de ki özelleştirme kısmından R7 7700 yerine R7 9700X seçebilirsin. Ben bütçen 66-67K olduğunu düşünerek bir sistem attım.

5070 Ti RX 9070xt´den daha iyi dostum. Gerek DLSS özelliği gerek fg gibi özelliklerde daha önde. Saf kas olarak ise kafa kafaya gidiyorlar.

9700X, 7700´den daha iyi ancak 4k´da pek bir önemi yok. Zaten 5070ti´da 9070xt´de çok güçlüler. Tabii ki bütçen çıkıyor ise atmış olduğum sistem de ki özelleştirme kısmından R7 7700 yerine R7 9700X seçebilirsin. Ben bütçen 66-67k olduğunu düşünerek bir sistem attım.

Teşekkürler hocam işlemci konusunda pek bilgim yok ama kasa dediğiniz gibi güzel oldu teşekkür ederim. Son bir soru olarak beyaz olan kasa kötü müdür diğerlerine göre anakart beyaz kasa siyah kötü durur mu sizce? Bir de 7700 vs 9600X arasından bir seçim yapsanız ne olurdu çok fiyat farkları yok.

Teşekkürler hocam işlemci konusunda pek bilgim yok ama kasa dediğiniz gibi güzel oldu teşekkür ederim. Son bir soru olarak beyaz olan kasa kötü müdür diğerlerine göre anakart beyaz kasa siyah kötü durur mu sizce? Bir de 7700 vs 9600X arasından bir seçim yapsanız ne olurdu çok fiyat farkları yok.

Kasayı Vento yapabilirsin böyle bir sistemi Gamepower PSU'ya emanet etmem asla.

Beyaz kasanın markası Gamepower. İçerisinde bulunan PSU yüksek ihtimal ile kaliteli bir PSU değil. Bilginiz olsun diye burada belirteyim. PSU, Monitör ve Soğutucu alırken Gamepower, Rampage ve Game Booster markalarını kullanmayın. Malzemeleri kaliteli olmuyor ve hemen bozulabiliyor. Bu yüzden beyaz kasayı almayın.

R7 7700 oyun açısından R5 9600X´e kıyasla biraz daha iyi, ayrıca 8 çekirdek olması da bir avantaj.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı