Yeterince iş görür mü? Başka önerisi olan arkadaşlar var ise yazabilir?8.999
Elektronik: Samsung Odyssey G65B 27" eğitim indirimi programı ile 8.999TL
Kendim birkaç gündür kullanıyorum. Bu fiyata herkese tavsiye ederim. https://shop.samsung.com/tr/multistore/trepp/tr_egitim/registrationwww.technopat.net
6.800![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Bütçe hangisine yetiyorsa. Hepsi fiyatına göre iyi.Yeterince iş görür mü?
Kötü. İki arkadaşınız sadece monitörün isminde Asus Rog Strix yazmasına bakıp öneri yapıyor. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir iki arkadaşım bunu önerdi sizce nasıl biraz pahalı ama?
Gereksiz pahalı hocam.![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir iki arkadaşım bunu önerdi sizce nasıl biraz pahalı ama?
Watt ile alakası yok ama gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz monitörü.Samsung Odyssey G65B'ye bakacağım bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir sorumda kasam 750 watt yeterli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.