RX 9070XT için PSU tavsiyesi

Ali Çelik

Megapat
Daha fazla  
3x8pin kablo ve en kötü C tier grupta yer alması tercihim. Bütçe 0-5000TL. Mümkün olduğunca fiyatı uygun olmalı. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3x8pin kablo ve en kötü C tier grupta yer alması tercihim. Bütçe 0-5000TL. Mümkün olduğunca fiyatı uygun olmalı. Teşekkürler.

En ucuz model bu var.

Bütçe çıkarsa buna bak.

Bu şekilde değilde. 3x8 kablo olan bir modelde içim daha rahat olacak.

Siparişi verdim şimdi. Açıkcası soket yanma durumları falan biraz korkuttu beni yoksa PSU konusunda bu kadar seçici değildim.

Siparişi verdim şimdi. Açıkçası soket yanma durumları falan biraz korkuttu beni yoksa PSU konusunda bu kadar seçici değildim.

O soket yanması olayı genelde 12VHPWR girişinde oluyor. Normal PCI-e 8 pin girişinde yanma yaşayanı görmedim. En fazla tek kablo üzerinden besleme yapmaya çalışıp yanma yaşamışlardır.

Kesinlikle arkadaşların attığı raijintek cratos 850w öneririm 9070xt de kullanıyorum tık yok fan sesi duyulmuyor nokta cw sesi yok cok sağlam psu eline alınca ve kabloların kalitesini hissediyorsun zaten 5k alınacak en iyi psu bence.Ama keşke fiş kısmını daha uzun koysalarmış yinede yetişiyor ama sıkıntı yok

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250922_114236_Gallery.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…