RX 9070XT kartta NVIDIA Reflex kullanılabilir mi?

Tryhxrdd

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 5070

İşlemci: Ryzen7 7800x3d

Ram:Patriot Viper Venom EXPO 6000mhz Cl30 2x16

M2 SSD: XPG Gammix Blade S70 1 TB
RX 9070 XT almayı düşünüyorum. Valorant gibi FPS oyunlarında NVIDIA Reflex özelliğinin çok işe yaradığını söylüyorlar, AMD ekran kartı alırsam NVIDIA Reflex veya o tarz bir şey kullanabilir miyim, kullanırsam ne kadar işe yarar?

Anti Lag olarak alternatifi var, iyi mi veya kötü mü bilmiyorum.

Yıllardır R6, OW/OW2 oynarım, NVIDIA da AMD de kullandım, ikisi arasında hiçbir fark hissetmedim. Açık veya kapalı olduklarında da hiç fark hissetmedim. Dost Kayağolu Denemisti, o da hiç fark hissetmedi.

Sana öyle söyleyenler psikolojik olarak fark var sanıyorlardır muhtemelen. Gizlice kapatsan farkı anlamaz bence.

Ya da belki Valorant’ta cidden işe yarıyordur, denemedim.

Bu arada R6’da zümrüt/şampiyon karışık ligde oynuyoruz, OW’de platin/elmas. Yani öyle tahta ligde oynayip da fark yok demiyorum🤣

Asıl olay internet gecikmesi, monitör tepki süresi, monitör yenileme hızı, FPS.

Peeker’s advantage olayı da var. İlk bakan ilk görür muhabbeti.

Anti Lag olarak alternatifi var, iyi mi veya kötü mü bilmiyorum.

Yıllardır R6, OW/OW2 oynarım, NVIDIA da AMD de kullandım, ikisi arasında hiçbir fark hissetmedim. Açık veya kapalı olduklarında da hiç fark hissetmedim. Dost Kayağolu Denemisti, o da hiç fark hissetmedi.

Sana öyle söyleyenler psikolojik olarak fark var sanıyorlardır muhtemelen. Gizlice kapatsan farkı anlamaz bence.

Ya da belki Valorant’ta cidden işe yarıyordur, denemedim.

Bu arada R6’da zümrüt/şampiyon karışık ligde oynuyoruz, OW’de platin/elmas. Yani öyle tahta ligde oynayip da fark yok demiyorum🤣

Asıl olay internet gecikmesi, monitör tepki süresi, monitör yenileme hızı, FPS.

Peeker’s advantage olayı da var. İlk bakan ilk görür muhabbeti.
40 ping 180 Hz 0.5 ms 700 fps çok hissedilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı