PC RX 9070XT sistem 48.000 TL

Laptop tercih ediyorum ben 2 monitör taktım akıyorum canavar gibi 1 yıla vursak faturayı arada çok büyük bir fiyat çıkar fatura olarak 3'te 1 hesapla

Hocam sabah koşu bandındaki elektrik enerjisini depola onlada şarj et laptopu ohh hem spor hem de elektriği beleşe getirin.
Laptoplar çok pahalı aradaki farka 10 yıl elektrik farkını ödersin.

Hocam sabah koşu bandındaki elektrik enerjisini depola onlada şarj et laptopu ohh hem spor hem de elektriği beleşe getirin.
Laptoplar çok pahalı aradaki farka 10 yıl elektrik farkını ödersin.

Nasıl pahalı hocam RTX 4070 Acer Nitro aldık kız kardeşime 53bin TL Hepsiburada üzerinden 2K 165Hz 32 GB RAM 1TB M.2 olması lazım canavar gibi her şeyi oynuyor. Muazzam FPS'leri görme gibi takıntısı yoksa alacak kişinin laptop açık ara çok daha kullanışlı monitor takılabiliyor istediğin zaman yanında canavar taşıyorsun ayrıca muzzam bir fatura tasarrufu var arkadaş kullandı masaüstü şu an laptop kullanıyor aşırı fark etti dedi.

Toplama bir sisteme göre pahalı hocam. Yanında taşıyorsun lakin 1 saat şarjı gidiyor. Ben laptopdan masaüstüne geçtim oh çektim vallahi 80 derecede çalışıyor iyi diyoruz burada pc 55 derecede çalışınca kafayı yiyoruz.

Eğer oyunları fazla oynamıyorsan, dizi izliyorsan falan yani daha rahat düşkünüysen laptop daha iyi olabilir, fakat fiyat konusunda 53000e attığım gibi 9070XT sistem var ki 4070in çok üstü.

Bence yazın masaüstüne geçmek istiyorum kesinlikle özellikle performans konusunda iyi artış olacak.

Bence yazın masaüstüne geçmek istiyorum kesinlikle özellikle performans konusunda iyi artış olacak.

Ben üniversite için eve git gel yaptığım için almıştım kasa toplamak o zaman çok pahalıydı malum madencilik yüzünden fiyatlar çok artı toplayamadım laptop aldım GTX1660 Ti kasa 7000 küsurdü 1650 Ti laptop 7000 TL olaptop o zaman alşmıştım. Lakin üniversite bitince ilk işim kasa toplamak oldu. Laptop başta güzel gelsede sonradan ciddi eziyete düşünüyor mobilitesi lazım değilse hiçbir türlü sebepten dolayı laptop alınmaz.

Hocam aşırı fark etti çok öznel bir ifade. Ayda en fazla 150TL(Türk lirası) fark eder. O da taş çatlasın yani.

"Gayet" yeterli falan değil. 750W PSU da kapanma yaşayanlar var. Kart spike değer olarak 600W 500W görüyor.

12v kanalından 600W bile veremeyen dandik PSU'lara bakarak söylemiyorsunuzdur umarım bunu.

Yanlış değil başlık, diğer mesajlarımı okuduktan sonra yorum yapsaydın iyi olurdu.

Kusura bakmayın okuma özürlüsüyüm biraz . Okusam da aklımdan çıkıyor 2 saniye sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…