RX 9070XT ve R5 7500F sistem birbiriyle uyumlu mu?

VEENZz

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yukarıda yazdığım sistemi almak istiyorum da, darboğaz yapacağı düşüncesindeyim. Ama sistemde işlemciyi değiştirmeme izin verilmiyor, bu şekilde sistemi alsam 1080p de darboğaz yapar tamam ama 2K da da darboğaz yapar mı, bana ne gibi eksileri olur, bilgilendirirseniz sevinirim. Sistem 50k TL. Çok uygun geldi, o yüzden bunu zorluyorum. RX9070 veya XT'li güzel toplama sistem önerilerinizi de beklerim 50k yı geçmeyecek şekilde. Şimdiden teşekkürler herkese.
 
Link? Diğer bileşenleri tahmin mi ediyoruz?
Hocam biter eder diye paylaşmıyorum linki, diğer özellikler msi pro b650m-B anakart, 16gb ddr5 5600mhz ram, 750w psu, 1tb m2 ssd. Sorum zaten ekran kartıyla işlemcinin uyumu ve çıkarabileceği sorunlardı, diğer özellikler çok önemli değil bence.
 
50k ya sanki daha iyisi dizilir gibime geldi ama yine de fena değil uyumludur sorun çıkarıcağını pek düşünmüyorum.
 
Ekran kartına göre işlemci zayıf. NVIDIA ekran akrtlı alternatiflere bakmanızı öneririm.
 
Ekran kartına göre işlemci zayıf. NVIDIA ekran akrtlı alternatiflere bakmanızı öneririm.
Şimdi biraz daha inceledim de ekran kartı sapphire pulse 9070xt, nitro+ modelleri daha iyiymiş sanırım pulse serisinin olumsuz yorumu çok. Diyorum ki 4070 + daha iyi bi ryzen işlemci alayım ne dersiniz
50k ya sanki daha iyisi dizilir gibime geldi ama yine de fena değil uyumludur sorun çıkarıcağını pek düşünmüyorum.
Görüşlerinizi bekliyorum
 
Ekran kartına göre işlemci zayıf. NVIDIA ekran akrtlı alternatiflere bakmanızı öneririm.

2K da çok sorun çıkartır mı bence çıkarmaz gibi ama tabii uzmanı değilim bende tahmin ediyorum biraz.

Şimdi biraz daha inceledim de ekran kartı Sapphire Pulse 9070XT, Nitro+ modelleri daha iyiymiş sanırım Pulse serisinin olumsuz yorumu çok. Diyorum ki 4070 + daha iyi bir Ryzen işlemci alayım ne dersiniz?

Bence daha iyi olur.
 
1080p de ekran kartının yarısını falan kullanır, 2K da daha iyi olacaktır ama Call of Duty gibi AAA Online oyunlarda işlemci limitine takılır yine.
 
@Pentium D @GSF CJ
Peki sizce pulse serisinden alayım mı, bildiğiniz major sorunları var mıdır genel baktım da yd kanallarında pulse serisini gömmüşler hep korkuttu gözümü biraz
 
Bence AMD ekran kartı almayın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…