RX 9070XT vs RTX 5070 Ti

hikayeli oyun az oynuyorum bi rdr fln zaten ps5 var

ben 1 kire alıcam iyi alıcam o mantıkla düşünüyorum beni götürsün gene bi 5 sene
Oynadığın oyunları daha alt seviye kartlar 10 sene bile götürür. Eğer 5 sene sonra çıkacak oyunları da kaldırsın istiyorsan o zaman 5070 ti mantıklı. Yoksa bozulana kadar oynatır diğert kartlarda.

Oynadığın oyunları daha alt seviye kartlar 10 sene bile götürür. Eğer 5 sene sonra çıkacak oyunları da kaldırsın istiyorsan o zaman 5070 ti mantıklı. Yoksa bozulana kadar oynatır diğert kartlarda.
bu benim attığım görselde 2 tan 5070ti var ndende diğerinde fiyat farkı böyle v1 muhabbeti fln var

5 sene sonra çıkacak oyunları 9070XT de kaldırmaz mı hocam?

5 sene sonra çıkacak oyunları 9070XT de kaldırmaz mı hocam?

O açıdan demedim, oynadığı oyunlar hafif daha alt seviye kartlarda 5-10 sene oynatır. Eğer 5 yıl sonra çıkan oyunları bile oynayacaksa 5070 Ti alabilir. 9070XT içinde aynı şey geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…