RX serisinin WattMan hatası

Rifat111

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler herkese. Yakın zamanda bir sistem aldım R5 3600 ve RX5600 XT olarak. 2 hafta güzel kullandıktan sonra bir anda ekranın aniden siyah olması önce sesin gitmesi, sonra da hiçbir şey yapamayarak sistemi yeniden başlatmak zorunda kaldım. İlk başta ne olduğunu anlamadım ama bunun WattMan hatası olduğunu anladım. İnternette birkaç çözüm buldum uyguladım. Bazen oluyor bazen olmuyor ama genellikle oyundayken oluyor. AMD bunu ne zaman çözer ya da ne zaman çözümü gelir acaba? Yıl olmuş 2021 hâlâ böyle garip hatalar almamız ne kadar normal acaba?

İşte bu yüzden çoğu kişi AMD önermiyor. Az da olsa bu hatalar çok can sıkıyor. Sürücü değiştirme ve undervolt çözebilir.

RX 570 kart mevcut bende aldığım zamanın haftasında 2 kez kitlendi PC kapandı açtığımda Radeon WattMan ayarları geri yüklendi dedi daha da yapmadı.

Bu hala devam ediyor mu? En son 5600 XT kullanıcıları sorun yaşamıyor diye duymuştum ama garip. 20.11.2 sürücüsü WHQL olarak geçiyor onda da mı aynı?
DDU ile sürücüyü kaldırıp 21.1.1 kurun. Ben 20.11.2 ile haftada en az 2-3 kere Wattman yerken şuan yemiyorum.
20.11.2 cidden berbat bir sürücü hocam. WHQL etiketini kesinlikle hak etmiyor. Ben de 20.11.2 sürücüsünde yiyordum çok. Optional olmasına rağmen 21.1.1 sürücüsünü cidden beğendiğimi söyleyebilirim. Ama gönlümün kralı 20.4.2 sürücüsüdür her zaman.

20.11.2 cidden berbat bir sürücü hocam. WHQL etiketini kesinlikle hak etmiyor. Ben de 20.11.2 sürücüsünde yiyordum çok. Optional olmasına rağmen 21.1.1 sürücüsünü cidden beğendiğimi söyleyebilirim. Ama gönlümün kralı 20.4.2 sürücüsüdür her zaman.

Ne desem bilemiyorum. 5500 XT ile sürücü seçmiyorum ne versen akıyor. 20.12.1 sürücüsünü beğenmiştim en son, Cyberpunk 2077 oynayınca iyi gelmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı