FanatikGalatasaraylı Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Selamlar sevgili Technopat kullanıcıları! Bir sorum olacak, laptopum CS 2 kaldırır mı? Aşağıya özelliklerini koyuyorum, "anlayanlar" cevap versin. İşletim sistemi: Windows 10 Home Single Language 64 Bit. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX. Bellek: 8 GB RAM. DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: AMD Radeon RX Vega 10 Graphics.
Selamlar sevgili Technopat kullanıcıları! Bir sorum olacak, laptopum CS 2 kaldırır mı? Aşağıya özelliklerini koyuyorum, "anlayanlar" cevap versin. İşletim sistemi: Windows 10 Home Single Language 64 Bit. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX. Bellek: 8 GB RAM. DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: AMD Radeon RX Vega 10 Graphics.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 877 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2024 #2 Kaldırması gerekiyor hocam, RAM'iniz tekli mi acaba?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 FanatikGalatasaraylı dedi: Selamlar sevgili Technopat kullanıcıları! Bir sorum olacak, laptopum CS 2 kaldırır mı? Aşağıya özelliklerini koyuyorum, "anlayanlar" cevap versin. İşletim sistemi: Windows 10 Home Single Language 64 Bit. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX. Bellek: 8 GB RAM. DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: AMD Radeon RX Vega 10 Graphics. Genişletmek için tıkla... Kaldırır düşük ayarlarda 60+ FPS alabilirsiniz tahminimce.
FanatikGalatasaraylı dedi: Selamlar sevgili Technopat kullanıcıları! Bir sorum olacak, laptopum CS 2 kaldırır mı? Aşağıya özelliklerini koyuyorum, "anlayanlar" cevap versin. İşletim sistemi: Windows 10 Home Single Language 64 Bit. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX. Bellek: 8 GB RAM. DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: AMD Radeon RX Vega 10 Graphics. Genişletmek için tıkla... Kaldırır düşük ayarlarda 60+ FPS alabilirsiniz tahminimce.
FanatikGalatasaraylı Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 OutemuX dedi: Kaldırması gerekiyor hocam, RAM'iniz tekli mi acaba? Genişletmek için tıkla... İçini açıp bakmadım büyük ihtimal teklidir hocam. Üçünüzde kaldırır demişsiniz indiriyorum bakalım eğer 60+ FPS verirse iyi olur yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 15 Haziran 2024
OutemuX dedi: Kaldırması gerekiyor hocam, RAM'iniz tekli mi acaba? Genişletmek için tıkla... İçini açıp bakmadım büyük ihtimal teklidir hocam. Üçünüzde kaldırır demişsiniz indiriyorum bakalım eğer 60+ FPS verirse iyi olur yardımlarınız için teşekkürler.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 877 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2024 #6 FanatikGalatasaraylı dedi: İçini açıp bakmadım büyük ihtimal teklidir hocam. Üçünüzde kaldırır demişsiniz indiriyorum bakalım eğer 60+ FPS verirse iyi olur yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... RAM'in aynısından bulup takarsanız performans çok artacaktır hocam APU sistem olduğu için.
FanatikGalatasaraylı dedi: İçini açıp bakmadım büyük ihtimal teklidir hocam. Üçünüzde kaldırır demişsiniz indiriyorum bakalım eğer 60+ FPS verirse iyi olur yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... RAM'in aynısından bulup takarsanız performans çok artacaktır hocam APU sistem olduğu için.
FanatikGalatasaraylı Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #7 Krallar eyvallah 90 FPS alıyorum