RX Vega 56 GPU ve R5 3600 CPU kullanımı sürekli değişiyor

kaqirhan

Decapat
Daha fazla  
AREZ STRIX RX Vega 56 ekran kartı ve R5 3600 işlemcim var. Sistem boşta böyle yapıyor. Ekran kaydını kapayınca kullanım 10-52 arası sürekli değişiyor. Hiç sabit kalmıyor. video

AREZ STRIX RX Vega 56 ekran kartı ve R5 3600 işlemcim var. Sistem boşta böyle yapıyor. Ekran kaydını kapayınca kullanım 10-52 arası sürekli değişiyor. Hiç sabit kalmıyor. video
Live wallpaperi kapatmayı dene öncelikle, arkaplanda çalışan özellikle chrome, steam discord gibi uygulamaları teker teker kapatıp incele.

Live wallpaperi kapatmayı dene öncelikle, arkaplanda çalışan özellikle chrome, steam discord gibi uygulamaları teker teker kapatıp incele.

Hareketli arkaplan yalnızca ekran kartına yük bindiriyor. Yüksek ayarlarda Wallpaper Engine kullanıyorum.

Ama görev yöneticisinden bakmak lazım, ne var ne yok.

Hareketli arkaplan yalnızca ekran kartına yük bindiriyor. Yüksek ayarlarda Wallpaper Engine kullanıyorum.

Ama görev yöneticisinden bakmak lazım, ne var ne yok.
Görev yöneticisi açıldıktan sonra bir yanda CPU kullanımı takip ederken diğer yandan CPU kullanımını sıralayacak şekilde gözlemlersen daha rahat görebilirsin neden bu şekilde inip çıktığını. Fakat bu oynamaların normal olduğunu düşünüyorum çünkü bilgisayar boşta olsa dahi birçok işlem gerçekleştirmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…