RX VEGA 56 vs. RTX 2060 vs. GTX 1060

Enzell

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Şu an GTX 1060 3GB kartımı kullanıyorum. Bunu satıp RX VEGA 56 (2100TL) ya da RTX 2060 (2650TL) kartlarına yükseltme yapmak mı daha iyi yoksa 1060 ile biraz daha beklemek mi? Daha iyi önerileriniz varsa alayım.

GTX 1060 hala iş gören ve 1080p için iyi kartlardan biri. Yükseltmeye gerek yok. Paran kalsın. 2-3 sene sonra GTX 1060'ı satıp daha iyi bir karta geçersin şayet işlemcin yeterli geliyorsa. Yetmiyorsa da ona da güncelleme yaparsın.

Şu an 1060'ı yükseltmek 2K veya 4K'ya geçilmeyecekse gereksiz bir işlem.

Keşke 6 GB olanını alsaymışsın. Sadece bellek değil Cuda çekirdekleri de daha fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Bf5'te 4 GB civarında vram kullanımı oluyor ultra ayarlarda.
Arkadaşımda var 6 GB olanı ultrada 60 karelere bile bazen düşüyor.

Satma sebebin nedir?
Model yükseltmesi için satacaktım, şu an için kararımdan %50 döndüm diyebilirim. İlgilenir misiniz?
Peki ileride dolar kuru çok artarsa sonucu ne olur?
RX Vega 56 için düşünceleriniz nelerdir?

Doların akıbetini bilemem. VEGA 56 alınabilir bir kart. RTX 2060'la başa baş gidiyor neredeyse. Fiyat avantajından dolayı da daha mantıklı 2060'a göre.

Dediğim gibi 1080p oynayacaksanız 1060 yeterli bir kart. Şu an satmaya kalksanız zarara girersiniz. Bu yüzden kart zorlanana kadar kullanın. Artık yol almayınca, para hazır olduktan sonra güncellemek basit bir işlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…