RX Vega 64 alınır mı?

Fiyatlar hep £420 civari iste, zaten butcemi asarak alacagim normalde harcayabilecegim £250 var butcemde kalani eksiye duserek alacagim cok zorlamak istemiyorum o yuzden. Sagolun linkler icin yine de aklimda bulunduracagim.

Fiyatlar hep £420 civari iste, zaten butcemi asarak alacagim normalde harcayabilecegim £250 var butcemde kalani eksiye duserek alacagim cok zorlamak istemiyorum o yuzden. Sagolun linkler icin yine de aklimda bulunduracagim.
Rica ederim. Yardımcı olamadık kusura bakmayın. İkinci elde 5700 XT bulma şansınız nedir?

Resim tam çıkmamış, link bırakın siteden bakalım
Powercolor Radeon RX 5700 XT Dual Fan 8GB GDDR6 PCI-Express Graphics Card link bu, sagolun zaman ayirdiginiz icin.

Rica ederim. Yardımcı olamadık kusura bakmayın. İkinci elde 5700 XT bulma şansınız nedir?
Valla ona da bakicam ama fazla umudum yok, yeni bir kart oldugu icin ikinci el piyasasinda nadir oluyor satanlar da market fiyatina yakin fiyata koyuyor.

Çok güçlü bir kart ama ben olsam almazdım. Pahalı arkadaş.
Oyle tabi ama uzun sure gitmesini istiyorum. GTX 1060 alali da 4 yil oluyor mesela, hala fena degil ama hazir bir miktar biriktirebilmisken guncellemek istedim sistemi. Yeni alacagim kartin da en azindan 3-4 sene rahatlikla goturmesini istiyorum oyle olunca da pahali urunlere muhtac kaliyor insan

Şu ürün dikkatimi çekti. İyi fiyatı var şuan. RX 5700 de tatmin eden bir kart. Gigabyte testlerini izlemiştim iyi bir kart.

Bir yandan da PowerColor'a bakıyorum. Testlerde iyi gözüküyor ama kasa akışınızın güzel olması lazım biraz ısınıyor gibi geldi bana. En kötü kasa kapağını açarsınız. Alanlar memnun kalmış. Kullanıcı yorumları iyi gözüküyor.

Edit: RX 5700 Vega 64 ve 2060S'den üstün bir kart.

Yan kapak acik kullaniyorum, undervolt falan yapabilirim ayrica. Bu urunu de listeme ekleyeyim Tesekkurler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…