Y YellowLabeL Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 132 Çözümler 1 5 Şubat 2019 #21 Hem Yen'i teknolojiler barındırması hemde düşük güç ve tdp değerleri nedeniyle şu aşamada rtx 2060 tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Hem Yen'i teknolojiler barındırması hemde düşük güç ve tdp değerleri nedeniyle şu aşamada rtx 2060 tercih edilmeli diye düşünüyorum.
yesilyurtomer Megapat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #22 Benim bildigim kadariyla sadece Abd ici satis yapiyor. Tanigin yoksa alamazsin. Kaimercy dedi: Bu Newegg guvenilirmi 2000 liralik urun kaca gelir vergi vs. Genişletmek için tıkla...
Benim bildigim kadariyla sadece Abd ici satis yapiyor. Tanigin yoksa alamazsin. Kaimercy dedi: Bu Newegg guvenilirmi 2000 liralik urun kaca gelir vergi vs. Genişletmek için tıkla...
yesilyurtomer Megapat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #23 Son mesajım icin ozur dilerim ben daha onceden almaya calismisdim alamamistim. Ama suan arkadasin linkini incelerken farkettim Türkiye ye gonderim yapiliyor. Kayit olurken mi sorun yasamisdim hatirlayamadim.
Son mesajım icin ozur dilerim ben daha onceden almaya calismisdim alamamistim. Ama suan arkadasin linkini incelerken farkettim Türkiye ye gonderim yapiliyor. Kayit olurken mi sorun yasamisdim hatirlayamadim.
AlteredTech Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 402 14 Nisan 2019 #24 Wero dedi: Vega referans modeli mi? Referans model ise ısınır. Ben Vega 56 Nitro+ modelini kullanıyorum, yükte %30-40 fan hızında 65 dereceyi nadiren geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de pc toplayacağım fakat Vega 56 ile 2060 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve karttan ne ölçüde memnunsunuz? (Alırsam Amd’de Sapphire, Nvidia’da Inno3d alacağım) Not: Pc, yayın ve oyun amaçlı olarak toplanacak.
Wero dedi: Vega referans modeli mi? Referans model ise ısınır. Ben Vega 56 Nitro+ modelini kullanıyorum, yükte %30-40 fan hızında 65 dereceyi nadiren geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de pc toplayacağım fakat Vega 56 ile 2060 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve karttan ne ölçüde memnunsunuz? (Alırsam Amd’de Sapphire, Nvidia’da Inno3d alacağım) Not: Pc, yayın ve oyun amaçlı olarak toplanacak.