Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 2400 3.10 GHz.
RAM: Nanya 4 GB DDR3.
Anakart: Pegatron IPMSB-H61.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450 512 MB.
PSU: 230W.
Şu anki hali bu. Sisteme RX460 alacağım. Ama PSU'm yetersiz olduğu için bir de PSU almak istiyorum tavsiye verebilir misiniz? Nerden almalıyım?
Frisby 450W 24pin 4XSATA Power Supply (FR-PS45F12B) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.
www.gittigidiyor.com
Bunlar iyi mi?
En fazla 450W'luk bir şey arıyorum.
Ve bir şey daha sormak istiyorum dfsbilgisayar güvenilir mi? Ayrıca RX460 stoğunu yeniliyor mu şu an stokta yokmuş.
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
RX 460'ın stokları yenilenmiyor. Sıfır bulmak imkansıza yakın. OEM modeli belki ama Asus, MSI vb. gibi markalardan bulamazsınız. Üretilmiyor da satılmıyor da. İkinci ele bakabilirsiniz.
Bütçe belirtirsen daha sağlıklı öneriler yapabiliriz. OEM RX460 sanırım 500-600 TL falandı. O bütçeye en kötü Sapphire RX 550 4GB var ancak fiyatını hak etmiyor.
Bütçe belirtirsen daha sağlıklı öneriler yapabiliriz. OEM RX460 sanırım 500-600 TL falandı. O bütçeye en kötü Sapphire RX 550 4GB var ancak fiyatını hak etmiyor.
1000 Tl Max 1300 Tl falan harcıyacağım ekran kartı+PSU'ya 2.el birşey alamam onu söyliyeyim GT1030 ekran kartını düşünüyorum oyun için tasarlarnmasada oyun performansı iyiymiş. Benim anakartıma ve işlemcime uyar değil mi?
Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB ve High Power 400W 80+ 1400 TL tutuyor kuruşu kuruşuna değecektir GT 1030 alma bence. RX 570 GTX 1060'a yakın performans sergiler. İşlemcin falan bir nebze darboğaz yapabilir ancak geleceğe dönük bir karar verip bu dediklerimi alabilirsin. Bu arada kasa modelin nedir RX570 tek fanlı olduğu için bir nebze ısınabilir eğer eski tip kasan varsa ona modifikasyon yapıp Mesh panel takabilirsin ayrıca undervolt yapabilirsin.
Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB ve High Power 400W 80+ 1400 TL tutuyor kuruşu kuruşuna değecektir GT 1030 alma bence. RX 570 GTX 1060'a yakın performans sergiler. İşlemcin falan bir nebze darboğaz yapabilir ancak geleceğe dönük bir karar verip bu dediklerimi alabilirsin. Bu arada kasa modelin nedir RX570 tek fanlı olduğu için bir nebze ısınabilir eğer eski tip kasan varsa ona modifikasyon yapıp Mesh panel takabilirsin ayrıca undervolt yapabilirsin.
Kasa modelimi bilmiyorum ama Vestelin bir kasası RX 570 i henüz alamam malesef bana en çok uyan şuanda GT 1030 ileride para biriktirdiğim zaman GT 1030 u satıp RX 570 alabilirim.