RX460 AC3 Düşük FPS

AlanTuring

Megapat
Makaleler
9
Arkadaşlar ilk bölümü bitirdim ve şehre geldim, 25FPS alıyorum. İlk bölümde 40-80 FPS'di insanların kalabalık olduğu yerde yine 40'lara düşüyordu. RX460 ve i3 6098P var. Yeni çıkan oyunlarda böyle sorunlar yaşamıyorum. Ayarları Ultra yapmadıkça ama AC3'ü Ultra ayarlarda rahat rahat oynamam lazım ama en düşükte de kasıyor, en yüksekte de. Oyun Uplay'den indirildi. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX460 ekran kartı, 1080P çözünülükte en yüksek ayarlarda AC3 oyununda zaten 60FPS veremez. Oyun içi işlemci ve ekran kartı kullanım değerlerinizi ve sıcaklıklarınızı Afterburner ile gözlemlediniz mi? Ve hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

X460 ekran kartı, 1080P çözünülükte en yüksek ayarlarda AC3 oyununda zaten 60FPS veremez.
Kardeş yanlış anlama da hayatında hiç RX460 kullandın mı? Ya da dur şöyle sorayım bu bilgiyi nereden edindin Bu kadar emin konuşuyorsun bir de. GTX750 Ti ile bile 60FPS alırsın. Neyin kafası bu?

@AlanTuring Sıcaklık sorunu olabilir. Intel HD510 ile oynuyor olabilirsin harici GPU'ta geçmiyordur belki.

Oyun eski diye yüksek FPS alırsın diye bir şey yok. Önce biraz araştıralım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gördüğüm kadarıyla çok yüksek alamıyor. Ayrıca altına da yorum yapmışlar.

RX 460 4GB versiyonlu bir sistemle 20 ve 40 arası alıyormuş.

Oyunun optimizasyonu kötü.

Gölge ayarını kıs hatta en düşüğe al kapat. Birkaç ayarı da vardı oyunun grafiğini pek etkilemiyor. Ben oynarken 60'dan aşağı inmiyordu RX460 ile. PC'de olsa ayarlar kısmında yardımcı olurdum.

Oyunun optimizasyonu kötü bu arada bu doğru. Sadece 1-2 yerde anlık 20'ye iniyordu FPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX750Ti bile 50-60FPS alıyor en yüksek ayarlarda oyun AMD için sorunlu rezillik işte. 20FPS alıyorum ayarları en düşüğe alsam bile aynı oyun bozuk işte.
AC4'de Yüksek ayarlarda 50-60FPS alıyorum RX460 diyorum yalnız HD Graphics 4000 değil. AC3' ün önerilen sistem gereksinimlerini baya geçiyor sistemim.
Yalnız bu Remastered olanı.
MSI Afterburner ile baktım GPU kullanımı sürekli değişiyor %0 oluyor %4 oluyor 1 saniyeliğine %100 oluyor %30-%20 oluyor ama hiç sabit durmuyor işlemci kullanımı ise %70 civarında geziyor. Çözünürlüğü 800*600 yapsam dahi FPS düzelmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…