Çözüldü RX460 boşta %47 kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serdar24

Picopat
Daha fazla  
RX 460 kartım sürekli %47 yükte "Radeon settings: Host service" sürekli kullanıyor. Kapatıyorum tekrar açılıyor. Videolar klasörüne 'Radeon ReLive' klasörü açmayı denedim çözüm getirmedi.

2020.12.08-11.36.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce Radeon Software programını açıyoruz, ayarlara giriyoruz genel kısmından görüntü tekrarını kapalı konuma alıyoruz hepsi bu kadar. Bazen hemen düzelmiyor GPU kullanımı bilgisayarı yeniden başlatınca artık sorun kalmıyor. Teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG
Arkadaşlar, herkese teşekkür ederim. Sorunu çözdüm, yarın görselli bir şekilde nasıl çözdüğümü anlatacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce Radeon Software programını açıyoruz, ayarlara giriyoruz genel kısmından görüntü tekrarını kapalı konuma alıyoruz hepsi bu kadar. Bazen hemen düzelmiyor GPU kullanımı bilgisayarı yeniden başlatınca artık sorun kalmıyor. Teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı