RX460 GTA 5 düşük FPS

ozon09

Decapat
Başlıkta belirttiğim gibi, MSI RX460 4 GB O.C modeli kullanmaktayım, GTA 5 10-20-30 FPS alıyorum. GTA 5 oyun içi grafik ayarları nasıl olmalı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı: MSI RX460 4 GB O.C.
RAM: 6 GB 1333MHz.
İşlemci: Intel i5 661 3.33GHz.
Anakart: Esonic H55kcl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Raminizi MHz isi biraz düşük BIOS güncelemesi ve Driver güncellemesi varsa yapın düşüğe çekin bir öyle deneyin

Merhaba. GTA 5 kesinlikle 8 GB RAM isteyen bir oyun ve işlemciyi sömürüyor. Kendi sistemimde Ultra ayarlarda şehir içinde FPS düşmeleri yaşıyorum. Ve oyun içinde gölgeleri tamamen kapatırsanız size bir nebze yardımcı olacaktır emin olun. Bir de Online mi oynuyorsunuz yoksa normal mi?

İşlemcin düşük sorun onda.

Bu donanım GTA V için yeterli değil.
İşlemciyi i7 veya Xeon yapmanız önerilir.
Anakartınız da pek iyi değil zaten. Bence değişmişken ekonomik, güncel bir sisteme geçin.
En azından 4. nesil olsun.
Ama anakartım kalsın derseniz işlemciyi mutlaka i7 veya Xeon ile değiştirin.
RAM'i en az 8GB yapmanız önerilir.

cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim,i7 veya Xeon Hangi modelini önerirsiniz.8GB ram var elimde bu işlemci ile çalışmıyor o 1600mhz olduğu için.

Xeon daha uygun bulunur.
Xeon x3440-3480 arasında bir işlemci bulunabilir.
x3440 70-100 lira arasında.
Bende x3470 var. 250 liraya satıyorum.
Bu arada birinci nesil işlemcilerin hepsi en fazla 1.333Mhz frekansını kullanabiliyor. Sizdeki RAM 1.600Mhz olsa da 1.333Mhz olarak çalışır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…