RX460 sistem 2500TL'ye alınır mı?

Bilgisayarın tam olarak neyine güvenerek 50 FPS'i geçer diyorsunuz anlamadım i5 2. nesil işlemci ile mi?
Tamamda 4 çekirdek ve 6mb önbelleği var 3.30ghz bence çok düşük değil gta san bile açmayan celeron işlemcili laptoplar 4 - 4.5k civarında

Tamamda 4 çekirdek ve 6MB önbelleği var 3.30GHz bence çok düşük değil GTA san bile açmayan Celeron işlemcili laptoplar 4 - 4.5k civarında.

GTA 5'i bence doğru düzgün oynatmaz GHz'si o kadar önemli değil çok eski işlemci işlemcisini değiştirebilirsin.

Alın. Müsait olunca i5-3570K takıp daha rahat kullanırsınız.

Değişim yapacak olursam H81 anakarta geçerim en az 1155 soket eskidi bayağı teşekkürler.
GTA 5'i bence doğru düzgün oynatmaz GHz'si o kadar önemli değil çok eski işlemci işlemcisini değiştirebilirsin.

Bence oynatır eski bir Pentium işlemcim vardı 3GHz 3 MB önbellek 2 çekirdek vs. 25 FPS falan oynatıyordu 720p Low da.

i5 650 ile bile 60 FPS'i geçtiğimi hatırlıyorum. Eski olabilir fakat bu bütçede olabilecek en iyi işlemcilerden.

Teşekkür ederim ucuz olduğu için tereddüt etmiştim ama yönlendirmelerinle almaya karar verdim tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar.

Değişim yapacak olursam H81 anakarta geçerim en az 1155 soket eskidi bayağı teşekkürler.

Bence oynatır eski bir Pentium işlemcim vardı 3GHz 3 MB önbellek 2 çekirdek vs. 25 FPS falan oynatıyordu 720p Low da.
4. nesil güçlü işlemciler var ama pahalı.
Öyle bir değişim yapınca 10. nesil daha uyguna gelebilir.

Valorant LoL Roblox falan oynatır GTA 5 zor 40 30 FPS falan en düşük ayarlarda.
Emin misiniz hocam ben eski GTX 750 Tİ'lı kasamla en yüksek ayarlarda rahatça GTA 5 oynuyordum bence yanlışınız var.

Bu arada düşük sistem isteyen bütün oyunları oynatır, çoğu oyunu da lowda oynatır ancak bazı çok çok yüksek sistem isteyen oyunlarda sıkıntı yaratır.

GTX 750.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…