RX460 Sistem Önerisi

kty200kty

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayar alacağım ama hiç fikrim yok. Şu an sadece CS:GO oynayacam. Başka oyunlar da oynarım ama ağırlık CS:GO. Bana sistem önerir misiniz mönitörsüz? RX460 olursa iyi olur veya GTX960 bütçem 2500 civarı.

Dostum RX470 alırsın o fiyata. Monitör dahil mi?

Eki Görüntüle 207847
Bu oyun için bir sistem. 2600TL'ye RX470'li bir sistem. Ofis veya render içinse değiştiririm.
Kardeş bu yan hesabım monitör dahil deil ama bide mönitör alıcam 2600 de biraz çok yani bu sisteme RX460 olur demi bide render içinde değil sadece oyun .

Kardeş bu yan hesabım monitör dahil deil ama bide mönitör alıcam 2600 de biraz çok yani bu sisteme RX460 olur demi bide render içinde değil sadece oyun .
Olur. Ama 2600TL fiyatına RX470 almak daha mantıklıdır. Tam performans oynarsın
Ama illa RX460 alacağım diyorsan işlemciyi i3-6100 yapıp ekran kartını da Sapphire RX460 2GB modelini yapabilirsin. Tasarruf edersin hem de.

Tam performans istiyorsan, arkadaşın önerdiğini almak mantıklı.

Tam performans istiyorsan, arkadaşın önerdiğini almak mantıklı.
100TL gibi bir fiyat daha biriktirirse sizin sisteminizdeki gibi B150 serisinden bir kart alabilirsin. Ben genelde uygun fiyatlı sistemlere yardım ettiğim için B150M Bazooka öneriyorum hep. B150 Gaming M3 sadece iyi bir kart olduğunu biliyorum
Eğer 100TL daha biriktirebilirsen yani 2700TL gibi bir fiyata çıkabilirsen kesinlikle B150 serisi bir kart al. Hem uzun ömür hem de bir tık daha yüksek performans almak için.

Aynen öyle. 100TL için değicek bir anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…