Rehber RX460 vBIOS Güncelleme

Donanımsal olarak herhangi bir zararı olur mu? Yazılımsal olursa problem yok çözülmeyecek bir şey olmaz, zaten APU kullanıyorum.

Bence bunu OC sekmesi üzerinden yapmanız daha iyi olur. BIOS üzerinden eğer sorun çıkarsa cihaz kullanılmayacak hale gelebilir.

Donanımsal olarak herhangi bir zararı olur mu? Yazılımsal olursa problem yok çözülmeyecek bir şey olmaz, zaten APU kullanıyorum.

Donanımsaldan kastınız aşırı ısınma, MOSFET'lere yük binmesi gibi şeylerse olacağını sanmıyorum. Ancak kart brick olursa kurtarması epey zor. Ben şanslı olduğum için çözümü basitti ancak o bile zorladı, zamanında IGPU'ya sahip olduğum için ucuz atlattım diyebilirim. APU kullandığın için bence deneyebilirsin, ancak rehberdeki adımların dışına çıkmamanı öneririm. Kart ve atacağın BIOS'u da yabancı forumlardan okuyarak sağlamasını yapabilirsin.

Yapan kişiler varsa yorumlarını çok merak ediyorum, yaşadıkları performans artışı vs. ona göre yapacağım.

ASUS Dual 2 GB OC modelini aldım hocam sizce yapılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle bir yükseltme yapılabiliyor diye RX 460'ı tercih etmiştim açıkçası hayal kırıklığı oldu şu an benim için.

Böyle bir yükseltme yapılabiliyor diye RX 460'ı tercih etmiştim açıkçası hayal kırıklığı oldu şu an benim için.
4 GB modelleri bir nebze daha rahat BIOS bakımından. RX 460 performansı yine de iyi bir kart, istersen Radeon Software üzerinden OC deneyebilirsin, ancak o konu hakkında yardım edemem ne yazık ki. Bilgim pek yok ekran kartı OC tarafında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…