Rehber RX460 vBIOS Güncelleme

8 çekirdeğim aktif değil.
Bu VBIOS şuradaki işlevi görüyor mu?
Ayrıca bendeki Rx460'ın detayları şöyle:

Şu ikisinden birini indireceğim gibi eğer güncel değilse:

Ya da şu ikisinden biri:

Bir de UV değerleri olarak ne önerebilirsiniz?

@Polorchen guncel derken ne demek istedigini anlayamadim. Tek fan olani indirmen daha iyi olur senin kartinda da ekstra PCI guc girisi yok. Dene bakalim.

@Polorchen guncel derken ne demek istedigini anlayamadim. Tek fan olani indirmen daha iyi olur senin kartinda da ekstra PCI guc girisi yok. Dene bakalim.
O güncel ibaresi editten önce sorduğum bir soru içindi. O zaman Sapphire RX460 Tek Fan VBIOS'u ile deniyorum.

Edit: Sapphire'nin belleğinin markası ile benimki farklı. @Berrkay sanırım uyumsuz.

Son düzenleme:
Elinize sağlık güzel rehber. Peki RX460 için BIOS değişikliği değil de sadece mevcut BIOS çekip saat hızlarını düşürme ve tekrar üstüne yazma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Elinize sağlık güzel rehber. Peki RX460 için BIOS değişikliği değil de sadece mevcut BIOS çekip saat hızlarını düşürme ve tekrar üstüne yazma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Cekirdek hizini dusurmek icin Radeon Software kullanabilirsiniz ancak voltaji ayarlamak icin biraz ugrasmaniz gerekir. Direkt BIOS ile kurcalamak pek guvenli olmayacaktir.

Cekirdek hizini dusurmek icin Radeon Software kullanabilirsiniz ancak voltaji ayarlamak icin biraz ugrasmaniz gerekir. Direkt BIOS ile kurcalamak pek guvenli olmayacaktir.
Sadece memory ve core clock düşürmek ayrıca voltaj ayarı yapmayı gerektiriyor mu hocam? Voltaj ayarına bulaşmadan sadece onları indirmek istiyorum.

Sadece memory ve core clock düşürmek ayrıca voltaj ayarı yapmayı gerektiriyor mu hocam? Voltaj ayarına bulaşmadan sadece onları indirmek istiyorum.
Core clock dusurebilirsin voltaji ellemeden ama onu dusurup voltaji ellememek pek mantikli degil. Voltaji da dusur ki kart daha serin, az tuketimli olsun. Yoksa bir anlami kalmiyor, FPS dusurmus oluyorsun. Memory gucunu kendi ayarliyor kart, zamanlamasi sorun oluyor arttirip azalttiginda. Ellememeni oneririm. Core clock ayarlari tutsa bile zamanlama yuzunden crash verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…