M Mehmet ali soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #11 olucanx263 dedi: Evet steam üzerinden ve çoğu oyun böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun var ama çözemedim nasıl çözmüştünüz?
olucanx263 dedi: Evet steam üzerinden ve çoğu oyun böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun var ama çözemedim nasıl çözmüştünüz?
Mücahit Veyn Megapat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 4 Mayıs 2018 #12 Dostum Gpu'nun %30 dediğin seviyelere düştüğünde Cpu % kaç oluyor ?
M Mehmet ali soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #13 Mücahit Veyn dedi: Dostum Gpu'nun %30 dediğin seviyelere düştüğünde Cpu % kaç oluyor ? Genişletmek için tıkla... GPU yüzde 74 ise CPU yüzde 53 oluyor. İkisi de çok düşük ultra ayar olmasına rağmen PUBG oynarken
Mücahit Veyn dedi: Dostum Gpu'nun %30 dediğin seviyelere düştüğünde Cpu % kaç oluyor ? Genişletmek için tıkla... GPU yüzde 74 ise CPU yüzde 53 oluyor. İkisi de çok düşük ultra ayar olmasına rağmen PUBG oynarken