RX460 ve G4400 Sistem HDMI TV ile Görüntü Almak

Giga Fresse

Hectopat
Yakın zamanda RX460 ve G4400 ile sistemimi güncelleyeceğim. Kararsızlık içinde kaldım.

Şimdiki monitörüm:

Gördüğünüz gibi kare ve eskilerden bir monitör(1024x768gibi bir çözünürlüğü vardı sanırsam), üstünde sadece VGA girişi var. Şimdi ben RX460 ekran kartını HDMI ve DVI'lı olan versiyonundan almak istiyorum çünki VGA artık eskidi, HDMI kullanarak ileriye dönük yapmak istiyorum ve ekran kartında DVI to VGA aparatının çalışıp çalışmayacağı konusunda bir korkum var. Ancak bu monitörü bırakıp HDMI girişli bir televizyonda kullanmak istiyorum(sürekli olarak). Televizyon:

Şu anda elimde olan sistemi (HD5570 ve Athlon X2 270) bu televizyona HDMI bağlantısından bağladığımda çalışmamıştı yani görüntü gelmemişti.)

Şimdi aklıma takılan soruları söyleyeyim:

1) Bu RX460 ve G4400'lı sistemi bu televizyonda çalıştırabilir miyim?

2) Eğer televizyonda çalışırsa düşük performans mı alırım?(Galiba televizyon 1080p veya 720p.)

Artık o monitörden kurtulmak istiyorum hep onu kullandım fakat yeni bir monitör alacak param da yok o yüzden yeni monitör önermeyiniz. Elimde olan bu monitör ve televizyon.

Oynayacağım oyunlar : Battlefield 3, Rust, Miscreated, CS:GO ve diğer fps oyunları.

Televizyon özellikleri:
1920x1080
50/60Hz

Eğer bilgisayar televizyona bağlanırsa(HDMI ile) televizyondan ses alabilir miyim?

Öncelikle RX460 ve G4400 darboğaz yapacaktır.
TV'ye bağlayıp kullanabilirsiniz, TV'niz 1080P ve 1080P 60Hz bi monitörden fazla farkı olmayacaktır.
Performans olarak etkiside olmaz.
HDMI ile bağlarsanız ses alırsınız.

Bütçem kısıtlı olduğu için bu işlemciyi almak zorundayım. İleride i3 6100 alacağım(yaklaşık 2-3 sene sonra). Teşekkürler. Peki, tepki süresinde ne kadar gecikmem olur?

Bütçem kısıtlı olduğu için bu işlemciyi almak zorundayım. İleride i3 6100 alacağım(yaklaşık 2-3 sene sonra). Teşekkürler. Peki, tepki süresinde ne kadar gecikmem olur?
TV'nin modelini belirtirseniz bakabilirim, SS'de attığınız özelliklerde gecikme değeri yazmıyor.
Standart 1080P bir monitörden fazla farkı olacağını sanmıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…