R Radic Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #1 Vatandan PC topladım ve montajını yaptılar. Ekran kartından HDMI'ya kablo monitördende DVI takıyorum mavi kablolar var. Biri anakart diğeri monitöre onuda takıyorum sinyal yok diyor. Sadece ekran kartından kabloyla deniyorum oda olmuyor ne yapabilirim ? PC açılıyor monitör açılıyor ama sinyal yok. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2017
Vatandan PC topladım ve montajını yaptılar. Ekran kartından HDMI'ya kablo monitördende DVI takıyorum mavi kablolar var. Biri anakart diğeri monitöre onuda takıyorum sinyal yok diyor. Sadece ekran kartından kabloyla deniyorum oda olmuyor ne yapabilirim ? PC açılıyor monitör açılıyor ama sinyal yok. @Recep Baltaş
volkan-68 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #2 Dostum ekran kartı var iken Onboard görüntü portları görüntü vermez ekran kartına takmanız lazım kabloyu. Dijital görüntüyü analoga çevirmek için de aktif dönüştürücü kullanmanız lazım.
Dostum ekran kartı var iken Onboard görüntü portları görüntü vermez ekran kartına takmanız lazım kabloyu. Dijital görüntüyü analoga çevirmek için de aktif dönüştürücü kullanmanız lazım.