Yarayıp yaramayacağını bilemem lakin kalitesiz, ucuz markalar işe yarasa bile dalgalanmalara ve gecikmelere neden oluyorlar, bu da size keşke biraz daha verseydim de bunu yaşamasaydım dedirtebiliyor.
Yarayıp yaramayacağını bilemem lakin kalitesiz, ucuz markalar işe yarasa bile dalgalanmalara ve gecikmelere neden oluyorlar, bu da size keşke biraz daha verseydim de bunu yaşamasaydım dedirtebiliyor.
Anladım . Dönüştürücüyü haftalar öncesinde alıp eski bilgisayarımda denedim hiç bir sorun çıkmadı yarında yeni sistem geliyor umarım onda da sorun çıkmaz . Teşekkürler
Birde hocam şuan ki kartım nvidia gt 9400 dönüştürücü bununla çok güzel çalışıyor gecikme dalgalanma vs yok yeni aldığım kart rx460 birisinde çalışıp birisinde çalışmama durumu olabilir mi ?
İki kartın arasında her alanda çok fark var, yeni nesil bir kartta pasif dönüştürücüler çalışmayacaktır. Görüntü alamazsanız şaşırmayın. Aktif dönüştürücü şart.
İki kartın arasında her alanda çok fark var, yeni nesil bir kartta pasif dönüştürücüler çalışmayacaktır. Görüntü alamazsanız şaşırmayın. Aktif dönüştürücü şart.