Quadrions Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #11 ZombiQ dedi: Şöyle bir dönüştürücü pasiftir. Aktiflerin tasarımı değişebiliyor ve dijital dönüşüm yaptıkları için biraz daha büyük olabiliyor. Eki Görüntüle 209372 Genişletmek için tıkla... Sanırım benimkinin de aktif dönüştürücü olma ihtimali yüksek gibi hocam. Umarım sorunsuz çalışır :/ Vga giriş yeri tam olarak böyle. Tip olarak da aynısı fakat diğer tarafı hdmi. Dosya Ekleri micro-hdmi-to-vga-1.jpg 12,3 KB · Görüntüleme: 91
ZombiQ dedi: Şöyle bir dönüştürücü pasiftir. Aktiflerin tasarımı değişebiliyor ve dijital dönüşüm yaptıkları için biraz daha büyük olabiliyor. Eki Görüntüle 209372 Genişletmek için tıkla... Sanırım benimkinin de aktif dönüştürücü olma ihtimali yüksek gibi hocam. Umarım sorunsuz çalışır :/ Vga giriş yeri tam olarak böyle. Tip olarak da aynısı fakat diğer tarafı hdmi.
AlanTuring Megapat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 884 Makaleler 9 Çözümler 1 13 Ocak 2017 #12 Quadrions dedi: Sanırım benimkinin de aktif dönüştürücü olma ihtimali yüksek gibi hocam. Umarım sorunsuz çalışır :/ Vga giriş yeri tam olarak böyle. Tip olarak da aynısı fakat diğer tarafı hdmi. Genişletmek için tıkla... Çalıştı mı ?
Quadrions dedi: Sanırım benimkinin de aktif dönüştürücü olma ihtimali yüksek gibi hocam. Umarım sorunsuz çalışır :/ Vga giriş yeri tam olarak böyle. Tip olarak da aynısı fakat diğer tarafı hdmi. Genişletmek için tıkla... Çalıştı mı ?
Quadrions Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2017 #13 AlanTuring dedi: Çalıştı mı ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2 gündür sorunsuz kullanıyorum. Titreme veya çözünürlükte düşüklük gibi hiç bir sorun yok.
AlanTuring dedi: Çalıştı mı ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2 gündür sorunsuz kullanıyorum. Titreme veya çözünürlükte düşüklük gibi hiç bir sorun yok.
AlanTuring Megapat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 884 Makaleler 9 Çözümler 1 14 Ocak 2017 #14 Çalışır mı ?
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #15 Blueway Hdmı To Vga + Ses Çevirici Adaptör Kablo Fiyatı Ben bunu kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor fiyatı 20 TL.
Blueway Hdmı To Vga + Ses Çevirici Adaptör Kablo Fiyatı Ben bunu kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor fiyatı 20 TL.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.508 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Ocak 2017 #16 VGA İçin Aktif Dönüştürücü Tavsiyesi