RX470 4 GB mining yaparken güç kullanımını %50'ye sabitlemek

hakanastan

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır mining yapıyorum ve aslında hoşuma gitti. 2 haftalık getirisi 100TL ve tabii ki bu GPU'mu %50 güçle sınırladığım için, aslında 2 hafta içinde 200TL yani ayda 400TL yapılabiliyor, ama aklıma takılan bir konu var, araştırmama rağmen tam cevap bulamadım. Bunu driverdan değil de başka bir şekilde %50'ye sabitleyebilir miyim? Kalan %50 ile arada sırada LoL gibi küçük oyunlar oynamak istiyorum.

Dosya Ekleri

• 111.png
    464 KB · Görüntüleme: 179
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhaf, karın çok yüksek o kadar fazla olmaması gerekiyor. Bu paradan elektrik masrafını çıkardınız mı? Bir de kazdığınız coini paylaşır mısınız geliriniz çok yüksek şaşırdım gerçekten. Gördüğüm kadarı ile sıcaklık 73 derece. %50 kullanım için bu sıcaklık çok çok yüksek, kartınızı daha fazla kullanmanızı tavsiye etmem bu şekilde yapın yakarsınız diye sanıyorum %100 kullanımda. MSI Afterburner'de güç sınırlama ayarı var oradan da yapabilirsiniz daha kolay ve kullanışlı.

Hocam 8 GB altı VRAM'a sahip kartlarla mining yapılamıyor diye biliyordum. Sıfır RPM ayarını kapatıp fan hızını %100 yapabilir misiniz? Kart %50 kullanıma göre çok ısınıyor. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapmayı unutmayın.
Bir de Undervolt yaparsanız daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…