Break35 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #1 Bende RX470 8 GB ekran kartı var ve bu ekran kartına OC işlemi yapmak istiyorum. Bana bunun için en iyi ayarları söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Bende RX470 8 GB ekran kartı var ve bu ekran kartına OC işlemi yapmak istiyorum. Bana bunun için en iyi ayarları söyler misiniz?
emresalvation Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek biyolog 30 Mart 2020 #2 Herkesin kullandığı marka model farklı. Aynı kart bile olsa silikon kaliteleri aynı olmadığından aynı değerleri tutturamıyosunuz bazen. Undervolt rehberine bakıp ters işleri yapabilirsiniz. Önce voltaji sabit tutup Mhz arttırmayı deneyin.
Herkesin kullandığı marka model farklı. Aynı kart bile olsa silikon kaliteleri aynı olmadığından aynı değerleri tutturamıyosunuz bazen. Undervolt rehberine bakıp ters işleri yapabilirsiniz. Önce voltaji sabit tutup Mhz arttırmayı deneyin.
Break35 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #3 Deneyeceğim teşekür ederim.