RX470 ile sistem toplama

CF nedir?

Diyorum ki şimdi ben DARK N10 500W alıyım ileride psu sıkıntı çıkarırsa değiştiririm aerocoll kcas600w ile ?
Evet mantıklı. Hem CF yapmayacağınız sürece 500w gani gani yeter.
Sinerjiden bakıyorum da monitörlere, FreeSync gibi bir ibare bulunmuyor.

Olmaz ise bir konu açın. Sinerji'den monitör önerisi diye. Açıklamaya da 500-600 tl bütçem var ve FreeSync olması deyin. Daha bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.

CF nedir peki.
Sistemin son hali bu

SSD olsun mu peki yoksa sonradan mı alsam bütçeni zorla dersen zorlayıp alırım. Kasa+Psu yapsam fazla tutucak gibi böyle daha iyi

Dosya Ekleri

• techopat 300 tl pc.PNG
    34,7 KB · Görüntüleme: 80
Yani ileride 1-2 yıl sonra bir RX 470 daha alıp CrossFire yapacak mısınız? Demek istemiştim. Ama önerdiğim PSU fiyatına göre kaliteli ve size yetecek bir PSU. O PSU varmı Sinerji'de peki?

Yani ilk başta toplarken SSD alsan güzel olur. Ama ileride alırım dersen 1-2 ay sonra mutlaka al. Bu sistem SSD'siz olmaz. Diğer parçalar güzel. Bence de Sen 500w DARK N10'u al. Hatta atmış olduğun sistemi topla. Bir de dediğim gibi yeni konu aç ve 500-600 tl gibi bir fiyatla da FreeSync monitör al.

Dediğiniz psu zaten pahalı olduğu için alamam peki DARK N10 güç kaynağının kaç pin çıkışlı olduğunu nerden anlarım yani anarkart'a uyarmı?

Önerim psu da ucuza kaçmamanızdır. Psu da sorun çıkarsa sistemin komple gitme riski var
Evet doğrudur. Aslında benim önerdiğim PSU iyi. XIGMATEK marka 600w 80 Plus bir güç kaynağı. Arkadaşın belli bir bütçesi var. Ama bazı parçalardan kısmak koca bir sistemin yok olmasına neden olabilir. Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…