RX470 miner Edition ekran kartına driver güncellemesi yapmak sorun teşkil eder mi?

Mustafa H

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, RX470 miner Edition (4 GB) bir ekran kartım var. Ekran kartının üstünde fan derecelerini ellemek dışında hiçbir şey yapmadım; çünkü bir şey olacağından korkuyorum açıkçası. Mevcut sürüm 24.3.1, güncellenecek sürüm 24.9.1 fakat güncellemeyi yaptığım zaman bir sorunla karşılaşmaktan korkuyorum. Karşılaşırsam ne bilgisayarcıya götürebilirim, ne de halledebilirim. Güncellemeyi yaparsam bir sorun olur mu? Olup olmayacağını nasıl anlayabilirim? İyi akşamlar.

Merhaba, RX470 miner Edition (4 GB) bir ekran kartım var. Ekran kartının üstünde fan derecelerini ellemek dışında hiçbir şey yapmadım; çünkü bir şey olacağından korkuyorum açıkçası. Mevcut sürüm 24.3.1, güncellenecek sürüm 24.9.1 fakat güncellemeyi yaptığım zaman bir sorunla karşılaşmaktan korkuyorum. Karşılaşırsam ne bilgisayarcıya götürebilirim, ne de halledebilirim. Güncellemeyi yaparsam bir sorun olur mu? Olup olmayacağını nasıl anlayabilirim? İyi akşamlar.

Geri yükleme noktası oluşturun enazından kafanız rahat olur bir sorun olacağınıda düşünmüyorum çünkü yazılım çıktıysa illaki bir yenilik ve hata düzeltilmiştir.

İnternette bir sürü videosu var orada he mgörerek daha rahat olur sizin için. Windows 11 mi kulanıyorsunuz yoksa Windows 10 mu ona göre video linki atacağım.
Hocam oluşturdum, pencerede herhangi bir değişiklik olmadı.

İnternette bir sürü videosu var orada he mgörerek daha rahat olur sizin için. Windows 11 mi kulanıyorsunuz yoksa Windows 10 mu ona göre video linki atacağım.
Windows 10.

Tamam hocam, yapıyorum. Bir sorun olursa geri yükleme noktası oluşturdum, onu kullanmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.

Rica ederim bu arada eski ekran kartımın aynı modeli elinizden çıkartmaya bakınderim çünkü malum ekran kartı eskimeye başladı ve hataları çok oluyor o serilerde örnek olarak WattMan hatası alma imkanınız var.

Rica ederim bu arada eski ekran kartımın aynı modeli elinizden çıkartmaya bakınderim çünkü malum ekran kartı eskimeye başladı ve hataları çok oluyor o serilerde örnek olarak WattMan hatası alma imkanınız var.
Hocam bir sıkıntı çıkmadı, güncelleme yapmayı sıcaklık derecesini yapmak için düşünmüştüm fakat fayda etmedi. Ve sistemi alalı 1 ay oldu, hiçbir sorun yaşamadım sıcaklık dışında. Onu da halledeceğim inşAllah. İlgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz için de teşekkür ederim.

Hocam bir sıkıntı çıkmadı, güncelleme yapmayı sıcaklık derecesini yapmak için düşünmüştüm fakat fayda etmedi. Ve sistemi alalı 1 ay oldu, hiçbir sorun yaşamadım sıcaklık dışında. Onu da halledeceğim inşallah. İlgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz için de teşekkür ederim.

Sıcaklık sadece ekran kartında ise kaç derece acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı