A ampfiber Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 33 23 Haziran 2020 #11 Kablonun iki ucuda vga ekran kartına girişte dönüştürücü kullanıyorum.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Haziran 2020 #12 ampfiber dedi: Kablonun iki ucuda vga ekran kartına girişte dönüştürücü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü ne zaman ve kaç TL'ye almıştınız? İnternetten aldıysanız link bırakabilir misiniz?
ampfiber dedi: Kablonun iki ucuda vga ekran kartına girişte dönüştürücü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü ne zaman ve kaç TL'ye almıştınız? İnternetten aldıysanız link bırakabilir misiniz?
A ampfiber Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 33 23 Haziran 2020 #13 Bilgisayarcıdan aldım 3 farklı dönüştürücü kullandım hiçbiri olmadı.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 23 Haziran 2020 #14 ampfiber dedi: Bunun aynısı dönüştürücü Kartın girişide aynı. Genişletmek için tıkla... Tam aynısıysa dijital port bu. Aktif dönüştürücü alman veya dijital port destekli bir monitöre takman gerekli. Sanırım HDMI'a pasif olarak çevrilebiliyor bir dene istersen.
ampfiber dedi: Bunun aynısı dönüştürücü Kartın girişide aynı. Genişletmek için tıkla... Tam aynısıysa dijital port bu. Aktif dönüştürücü alman veya dijital port destekli bir monitöre takman gerekli. Sanırım HDMI'a pasif olarak çevrilebiliyor bir dene istersen.
A ampfiber Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 33 24 Haziran 2020 #15 Teşekkür ederim bide onu deneyim.