RX470 PC'ye 2. el PSU önerisi

Bütçe
500-900

Swesia

Kilopat
Daha fazla  
Sahibinden sitesi üzerinden alabileceğim uygun fiyatlı, sağlam/sorunsuz bir PSU arıyorum. Param Güvende hizmeti olmak zorunda.

Sistem:
Gigabyte B350 D3v.
ASUS RX470 4 GB 256 bıt.
Kingston Fury Beast 8x2 RAM.
Ryzen 5 1600.

Aklımda Corsair VS550 var. 400 watt yeter diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazacağım modellerden koşulları sağlayan ilanlara bakın:

Corsair: CX-F CV, VS
Evga: GA, BQ, B2
FSP: Hyper Pro, HV Pro
Deepcool: PK, PF
Thermaltake: BX1
Zalman: Gigamax
MSI: A-BN
Asus: TUF-B
Be Quiet: System Power U9

Sisteminiz epey hafif çalışıyor zaten, bütçeniz de belli. İkinci el o fiyatlara bulabilme ihtimaliniz olan aklıma gelen modelleri yazdım. Bunlardan herhangi birisini bütçe tercihinize göre alabilirsiniz. Aklıma gelirse daha ekleme yaparım. Arkadaşlarımız da ekleme yapmak isterlerse yaparlar zaten.

Açıklamalara bakmayı unutmayın, PSU'yu mutlaka test ettirin. Gerekirse kamera açtırın ve OCCT türevi bir programla sistemi yüke sokmasını isteyin. Şimdiden hayırlı olsun.

Yazacağım modellerden koşulları sağlayan ilanlara bakın:

Corsair: CX-F CV, VS
Evga: GA, BQ, B2
FSP: Hyper Pro, HV Pro
Deepcool: PK, PF
Thermaltake: BX1
Zalman: Gigamax
MSI: A-BN
Asus: TUF-B
Be Quiet: System Power U9

Sisteminiz epey hafif çalışıyor zaten, bütçeniz de belli. İkinci el o fiyatlara bulabilme ihtimaliniz olan aklıma gelen modelleri yazdım. Bunlardan herhangi birisini bütçe tercihinize göre alabilirsiniz. Aklıma gelirse daha ekleme yaparım. Arkadaşlarımız da ekleme yapmak isterlerse yaparlar zaten.

Açıklamalara bakmayı unutmayın, PSU'yu mutlaka test ettirin. Gerekirse kamera açtırın ve OCCT türevi bir programla sistemi yüke sokmasını isteyin. Şimdiden hayırlı olsun.
Corsair CV450 yeterli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı