Alındı RX470 / RX570 / RX480

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
300 ₺ ROG STRIX modelini bulursanız söyleyin ben alayım. İyi günler.
Kendiniz geliyorsunuz, model belirtmeden fiyat belirtmeden 750Ti var diyorsunuz, fiyatı beğenmeyince kendiniz atar yapıp gidiyorsunuz. Madem istediğiniz bir fiyat var o fiyatın altına inmeyi düşünmüyorsunuz gidip kendi konunuzu açın veya bana “Şu fiyata ASUS ROG Strix 750Ti satıyorum.” diyin. Ergen tribi çekmek zorunda değil kimse. Lütfen cevap olarak bir şey yazmayın, iyi günler.

Hocam ilanda belirttiğim üzere mining yapılmış ucuz yollu kart arıyorum ama aceleniz varsa ve satmak isterseniz 600TL’den alabilirim. Siz günümüz normal piyasasında 650-700TL’den satabilirisiniz. Dolar uzun süre bu seviyede kalırsa 700TL üstüne bile gidebilir o kart.

Hocam ilanda belirttiğim üzere mining yapılmış ucuz yollu kart arıyorum ama aceleniz varsa ve satmak isterseniz 600TL’den alabilirim. Siz günümüz normal piyasasında 650-700TL’den satabilirisiniz. Dolar uzun süre bu seviyede kalırsa 700TL üstüne bile gidebilir o kart.

Bu piyasayı bilmeden indirim diye aldanıp 1000 lirayı aldım bu kartı benim işimi fazlasıyla görüyor zaten sadece fiyat almak istedim.

Satıcı değilim sadece Rx570 kullanıcısı olduğum için kendimce bilgilendirme amacıyla yazıyorum. RX470'lerin çoğu minning de uzun süre kullanıldığı için pek hayrını göremezsiniz istisnada olsada temiz bulabilirsiniz . RX570 alırsanız eğer MSI Armor dışı tercih ederseniz ısınma sorunu yaşama olasılığız azalır fiyat farkı çok değilse 8 GB olanlardan alın. RX570 8 GB VRAM'i işletecek bir kart olmasada bazı oyunlarda (Forza horizaon 4 vb.) Oyunlarda hafif de olsa VRAM 4 GB aşıyor. RX460/560 kartlar mininng için pek tercih edilmedi ondan dolayı daha sağlıklı olacağı için sizin yerinizde olsam RX560 veya 460 alırdım.

4-5 ay kullanacağım ve uygun fiyatlı olduğu için mining kartına yönelecektim. Başta 500TL’ye Fortnite’da 144Hz almayı hedefliyordum ama şu an ucuza hangi kartı bulursam onu alacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı