RX470 sistem ne kadar eder?

Sistemi muadil parçalarla topladığımızda sıfırı 3600TL civarı yapmakta ama sistem ne kadar kaliteli olsa da işlemci ve ekran kartı fiyatı aşağı çekecek. 2800-3000TL arası değer biçiyorum ben. Ayrıca Türk tüketicisi renk uyumuna da bakıyor sistemlerde, sistem parçalarıyla bir Moodboard hazırladım ve siyah-alüminyum-kırmızı konseptinde çok uyumlu ve içe sinecek görüntü sergiliyorlar. Garanti durumu da göze alındığında bu piyasa koşullarında bu fiyat çok değil.
Sistem çok güzel olmuş, orada haklısın da 3000TL çok değil mi? O fiyata ikinci el parçalarla RX5500XT zorlanamaz mı?

Sistem çok güzel olmuş, orada haklısın da 3000TL çok değil mi? O fiyata ikinci el parçalarla RX5500XT zorlanamaz mı?
İkinci el hazır sistem piyasasıyla parça piyasası birbirinden çok farklı. Ayrıca zorlarsın da kaliteden kısman gerekir, yine de zor.
2600`e kadar yolu var.
Bu sistem bende olsa asla 2600TL`ye vermezdim. Kasa ve güç kaynağının (muadillerinin) sıfırı zaten 1000TL.

Abi bu arada sistemin herhangi bir sorunu var mı?
Kasanın (9 aylık ama 2 ay civarı kullanıldı, onun dışında kutusunda yattı) PCI-E kapaklarından iki tanesi yok. Onun dışında bir sorunu yok. Bu arada hepinize görüşleri için teşekkür ederim. Ben de biraz araştırma yaptım ve sistemi satacağım zaman piyasa durumunda büyük bir değişiklik olmazsa 2650-2850TL arasında satarım diye düşünüyorum. Her türlü görüş, öneri ve sorunuza açığım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı