Çözüldü RX470 sistemde Klavye mouse ve ekran tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ylmaz3232

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 ay önce vatandanmsi A320M-A Pro ve 8gbx2 G.Skill RAM aldim.
Eski bilgisayarimda kullandigim 500W Zotac PSU taktim ve 2. el R5 1600 AF ve RX470 Sapphire 4 GB ekran karti satin aldim. Hepsinin kurulumunu yaptim. Ama ara sira bazen haftalarca olmuyor. Bazen günde 1 2 kere oluyor, genelde ya ilk bilgisayarı açtığımda veya oyundan çıktığım zaman masaüstüne dönünce oluyor. Tamamen kafasina göre olan bir hata klavye mouse elektrik gidiyor. Monitör dende görüntü kesiliyor sinyal yok a geçiyor. Kasanin reset tuşuna basiyorum tekrar aciliyor ve saatlerce kullanıyorum bir sorun olmuyor. Sebebini bulamadım her şey güncel yardimci olabilir misiniz?

Driverlarınızı kontrol edin.

Olmazsa sorun işlemciden gibi gözüküyor. Mümkünse OCCT ile stres testi yapar mısınız?

Driverlarınızı kontrol edin.

Olmazsa sorun işlemciden gibi gözüküyor. Mümkünse OCCT ile stres testi yapar mısınız?

Sorun 3'lu prizdenmis konu açıldığı gün yeni 3'lü priz aldim ve oyunlardan çıkınca olan bu sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…