RX470 sistemde Spider-Man 2 çöküyor

Merhaba bende 16 GB RAM RX470 4 GB ekran kartı Ryzen 5 2600 işlemci 600 wat Power var.
Bugün Spider-Man 2 aldım yükledim oyun açılmadan çöktü. CPU hatası veriyor driver son sürümünü yükleyin gibi bir şey dedi. Ekran kartı driver son sürüm yüklü zaten.
Oyunu tekrar açıyorum menü geliyor 1dk olmadan yine çöküyor bunun çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok eski olduğu için artık yeni teknolojileri desteklemediğinden çöküyor olabilir. Sistem gereksinimlerini gözden geçirin oyunun.

Steam'deki bir yorum aklıma geldi şöyle demişti: Optimizasyon gruptan ayrıldı oyun zaten bozuk sistemde eski olunca PC kaldıramıyordur.

Sisteminiz Spider-Man 2 Kaldırmazki zaten.

Steam'deki bir yorum aklıma geldi şöyle demişti: Optimizasyon gruptan ayrıldı oyun zaten bozuk sistemde eski olunca PC kaldıramıyordur.
peki 1650 super yada normalini alsam çökme tekrar aynı çökme gibi sorunlar karşılaşır mıyım sistem sistem gereksinimleri baktım 1650 istiyor

Peki 1650 Super'ya da normalini alsam çökme tekrar aynı çökme gibi sorunlar karşılaşır mıyım sistem sistem gereksinimleri baktım 1650 istiyor.

Şöyle diyeyim 4090'lı sistemlerde oyun zor çalışıyor en son pachinde ne oldu bilmiyorum da durum böyle idi.

Bende RX 470 kullanıyorum bende aynı sorunu yaşıyorum ya bununla ilgili yorum yaptım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…