RX470 ve i3 6100 Tabanlı Sistem Toplama

Mertcan Kılıç

Hectopat
Daha fazla  

Topladığım sistem hakkında öneri ve gorüşlerinizi alabilir miyim? Sizce darboğaz yapar mı? Bütçem 2500 fakat hayali denilebilecek bir sistem kurdum. Asla RX470 ile oyun oynayamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapar tabiikide the crew oyununda şehir yarışları sahnesinde i5 6402P işlemciyle yer yer sabit 60 fps den 50 fps ye düştüğünü görüyorum 3200 tl lik sisteme uygun bir işlemci almanızı öneririm minimum i5 6400

Sistem çok yanlış Anakart değiştirilebilir. Mesela H110M PRO VD, Ram 8 GB olmalı çünkü ileride 8 daha takabilirsin. Şimdilik 8 GB' ın yeterli olduğunu düşünüyorum.Kasa için güç kaynağı çok fazla biliyorsunuz ki bu ekran kartlarının güç tüketimi çok az Aerecool 500W alınabilir. Bu kasayla 150 TL gibi bir fark var aralarında. Bunlardan artan parayla daha iyi işlemci alınabilir. Biliyorum darboğaz yapmaz ama bu işler şansa bırakılmaz en azından i3 6100 de alınabilir veya daha iyisi.

Kısacası bütçeni belirtirsen sana daha iyi bir sistem toplarız.

Everest set işini görmez biraz daha para bayılacaksın. İşlemciyi 6402p yapıp Belleği 8 GB, Kasayı Dark N10 ve Pro-vd anakart yaparak SSD'yi bütçeyi zorlayarak alabilirsin.Monitör 1 MS ve mümkünse Freesync Olmalı.
Hayaller Hayatlar.

Son düzenleme:
Bende de 6100 var rx 470 takmayı planlıyorum 3 ay sonra hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…